به گزارش دفاعپرس از خرمآباد، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان امروز (یکشنبه) در جلسه شورای اداری شهرستان بروجرد که در فرمانداری برگزار شد، ضمن اشاره به نقش شهرستان بروجرد در دفاع مقدس اظهار داشت: آنچه در دفاع مقدس اتفاق افتاده، بدون مبالغه باید در دانشنامه نگاشته شود و این یک رزق معنوی است تا همه کسانی که سعادت دارند در این امر شرکت کنند.
وی با بیان اینکه تدوین دانشنامه دفاع مقدس در لرستان به عنوان کارنامه دفاع مقدس این استان در اختیار پژوهشگران و نسل آینده قرار میگیرد، گفت: اتفاقات و رشادتهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس که در شهرستانها افتاده است، باید مکتوب شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان به نقش همه ادارات در دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: مسئولین همه ادارات بایستی برای نگارش نقش اداره محل خدمت خود در دفاع مقدس تلاش کنند.
سرهنگ رشیدی تصریح کرد: وصیتنامه شهدا باید مطالعه شود تا بسیاری از مشکلات حل و فصل شود. اگر به وصیتنامه شهدا عمل کنیم، اوضاع بهتر بود.
وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم دفاع مقدس در پیچ و تاب تاریخ فراموش شود، خاطرنشان کرد: گرامیداشت یاد شهدا و ترویج پیام شهدا در جامعه امروز ضروری است. باید امثال شهید بروجردیها به جامعه شناسانده شوند. در بروجرد ۶۸ کودک دانش آموز به شهادت رسیدند و باید این شهدا به جامعه شناخته شوند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان بیان کرد: شهرستان بروجرد نقش کلیدی در تدوین دانشنامه دفاع مقدس دارد. فرماندار بروجرد مسوول دانشنامه شهرستان است. همه اطلاعات در ارگانهای مختلف باید اطلاعات خود در مورد دفاع مقدس را در اختیار تدوین دانشنامه قرار دهند و در این راستا از ظرفیت دانشگاهها استفاده شود.
سرهنگ «علی خسروی» مسئول تدوین دانشنامه دفاع مقدس در لرستان هم در این نشست گفت: تدوین دانشنامه جنگ از مطالبات رهبر معظم انقلاب است. اجرای این برنامه یک حکم حکومتی است که بر زمین مانده است.
سرهنگ خسروی افزود: دفاع مقدس نسخه دیروز، امروز و فردای ماست، اگر در آینده و امروز مشکلی در کشور ایجاد شود نسخه نجات دهنده آن دفاع مقدس است.
وی بیان کرد: شهرستان بروجرد با توجه داشتن یک هزار و ۵۰۰ شهید و تعداد زیادی آزاده و جانباز و سابقه دیرینه در دفاع مقدس دارد؛ ولی متاسفانه در تدوین دانشنامه عقب مانده است.
وی بیان کرد: حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس و پرداختن به برکات دفاع مقدس به بسیاری از شبهات نسل جوان پاسخ خواهد داد.
مسئول تدوین دانشنامه دفاع مقدس در لرستان گفت: بهترین ابزار برای جهاد تبیین دفاع مقدس است، لرستان جز پنج استان مؤثر کشور در دفاع مقدس است؛ ولی متاسفانه در حفظ آثار و نشر دفاع مقدس رتبه بیست و ششمین کشور هستیم.
سرهنگ خسروی افزود: در تدوین دانشنامه دفاع مقدس، معارف شهدا، نظامی و جغرافیایی، فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و حقوقی عنوان خواهد شد.
انتهای پیام/