فرمانده سپاه قدس گیلان:

سپاه پاسداران در مسیر خدمت به مردم در کنار دستگاه قضا خواهد بود

سردار «عبدالله‌پور» با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در کنار قوه قضاییه برای خدمت هرچه بیشتر به مردم ایستاده است، گفت: ماموریت اصلی سپاه دفاع و نگهبانی از انقلاب اسلامی است و براین اساس مردم باید مورد توجه خاص سپاه باشند.
کد خبر: ۵۹۹۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۴ - 25June 2023

سپاه پاسداران در مسیر خدمت به مردم در کنار دستگاه قضا خواهد بودبه گزارش دفاع‌پرس از رشت، سردار «محمد عبدالله‌پور» فرمانده سپاه قدس گیلان امروز در سالن همایش‌های امام خمینی (ره) دادگستری کل استان در جمع قضات، وکلا و حقوقدانان استان که به مناسبت هفته‌ی قوه قضاییه برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی آیت‌الله بهشتی اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های بارز آیت‌الله بهشتی، توجه فراوان به نماز بود؛ هیچ چیزی نمی‌توانست ایشان را از نماز اول وقت بازدارد.

وی با بیان اینکه دومین ویژگی آیت‌الله بهشتی فروتنی وی بود یادآور شد: شهید باهنر درباره تواضع و فروتنی او چنین گفته است: «خصلت‌های ایشان ممتاز بود؛ ایشان در عین حال که متانت و ابهت داشت به لحاظ آن مقام و شخصیت، حالت تواضع و برخورد بسیار مؤدبانه‌ای پر از احساس و عاطفه همراه با روان‌شناسی اصیل ژرف اسلامی داشتند و جلسات ایشان معمولا همراه با صفا و نشاط بود و صداقت کاملی در قضاوت‌ها و اظهار نظرهایشان به چشم می‌خورد، اعتماد می‌آورد و اطمینان می‌بخشید»

فرمانده سپاه قدس گیلان از حق‌پذیری به عنوان سومین ویژگی شهید بهشتی یاد کرد و گفت: از صفات نیک شهید بهشتی پذیرفتن حق بود، حتی اگر به ضرر ایشان تمام می‌شد؛ همین‌که می‌فهمید سخنی حق است، آن را می‌پذیرفت و این بیانگر صفای روح آن اسوه اخلاق است.

سردار عبدالله‌پور شهید بهشتی را سرآمد مظلومان انقلاب دانست و گفت: شهید بهشتی به ما می‌آموزد که در مسیر انقلاب اسلامی، احقاق حقوق مردم و منافع ملی، باید از همه چیز گذشت.

وی با بیان اینکه با بسیار سنگینی امروز بر دوش دستگاه قضاست افزود: امروز در کشور نیاز به حرکت و توسعه و پیشرفت داریم زیرا در شرایطی هستیم که باید زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی آماده کنیم و سرمایه و فناوری را برای سرعت بیشتر پیشرفت کشور جذب کنیم و اینها بدون حمایت دستگاه قضا امکان‌پذیر نیست.

فرمانده سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه شرط اول توسعه، دستگاه قضای کارآمد در کشور است، تصریح کرد: این قاضی است که در اتاق قضاوت خود قانون، وجدان و خدای را می‌بیند و بس و بر مبنای آن حکم را صادر می‌کند پس امروز دستگاه قضا، مبنای اصلی حرکت جامعه به سمت پیشرفت و تعالی خواهد بود حتی سرمایه اجتماعی در سایه دستگاه قضا خواهد بود و وحدت و انسجام بین اقوام و مذاهب هم بر مبنای عدالت دستگاه قضا خواهد بود.

سردار عبدالله‌پور با تاکید بر اینکه دستورات امام راحل در سال‌های اول انقلاب در مراحل مختلف نشانگر جایگاه رفیع دستگاه قضائی و قضات در اسلام و رسالت خطیر این دستگاه است، خاطرنشان کرد: امام خود به ابعاد مهم حقوق ملت و مراقبت از آن اشاره فرمودند و از تندروی‌های بیجا و تخلف از قوانین و اقدامات خودسرانه و خارج از معیارهای قانونی و شرعی با شدت انتقاد فرمودند و دستورات اکیدی را در این رابطه به مسئولین امر دادند تا نظام قضائی عدالتخواه و عدالت گستر بر جامعه حاکم باشد. به بیان دیگر فرمودند دادگاه‌ها باید به تمام معنا اسلامی باشد.

وی در ادامه افزود: موضوع بسیار مهم دیگر اصل استقلال قاضی و استقلال دستگاه قضا در اسلام است که از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است و قضاوت شریف ترین شغل‌هاست و قاضی باید پاک‌ترین و شایسته‌ترین انسانها باشد و در مقام و مسند قضاوت جز به خدا و حق و وظیفه و تکلیف به چیز دیگر نیندیشد؛ همه حق دارند از یک دادگاه منصفانه برخوردار و بهره‌مند باشند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با تأکید بر اهمیت قضاوت، این جایگاه را مخصوص انبیاء و افرادی که اذن از طرف انبیاء و اولیاء خداوند دارند دانستند و تصریح کرد: ویژگی قاضی تراز اسلام این است که مراجعه زیاد اهل دعوا او را به ستوه نیاورد، برخورد طرفین دعوا قاضی را خشمگین نکند، اشتباه خود را بپذیرد و بازگشت به حق برای او دشوار نباشد، طمع را از خود ریشه کن کند، به تحقیق اندک اکتفا نکند، در شبهات احتیاط داشته باشد، با چرب زبانی یک طرف گمراه نشود و وقتی که حق روشن شد در اجرای حق قاطع باشد.

سردار عبدالله‌پور با اشاره به شهادت شهید مهدی خوش‌سیرت در ۶ تیرماه در سال ۱۳۶۶ در عملیات نصر ۴ فتح منطقه ماووت عراق، بیان کرد: شهید خوش‌سیرت با تلاش بی‌وقفه‌اش در عملیات‌های افتخار آفرین و غرور آمیز طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس، فتح خرمشهر، رمضان، مسلم ابن عقیل، محرم، والفجر 4، والفجر 6، هور العظیم، قدس، بدر ، والفجر ۸، کربلای ۲، کربلای ۵ و نصر ۴ حضور پیدا کرد و اعتقاد راسخش به اسلام ، امام و انقلاب و شاگردی این مکتب انسان‌ساز هدفی را برایش ترسیم کرده بود که برای رسیدن آن سر از پا نمی‌شناخت و سرانجام پس از حضور در ۱۶ عملیات در دوران دفاع مقدس و ۱۳بار جانبازی به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

وی راه شناسی، هدف شناسی و بصیرت سیاسی را جزو خصوصیات بارز شهید خوش سیرت دانست و متذکر شد: ایمان، صبر و بصیرت عامل افزایش توان انسان است و لذا شهید خوش سیرت تکیه بر توان معنوی داشت و همگان را توصیه می کرد.

سردار عبدالله‌پور استقامت در شرایط سخت را یکی دیگر از ویژگی های اخلاقی شهید خوش سیرت دانست و یادآور شد: مردم باید از شهدا الگو بگیرند و در مسیر اسلام و انقلاب استقامت داشته باشند؛ حضور در صحنه‌های انقلاب از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس و... در واقع ایستادگی پای انقلاب و آرمان های ولایت است و خداوند به کسانی که در مسیر الهی قرار دارند عنایت ویژه دارد.

فرمانده سپاه قدس گیلان در پایان با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در کنار قوه قضاییه برای خدمت هرچه بیشتر به مردم ایستاده است، بیان کرد: ماموریت اصلی سپاه دفاع و نگهبانی از انقلاب اسلامی است و براین اساس مردم باید مورد توجه خاص سپاه باشند، یکی از ویژگی‌های برجسته نهاد سپاه مردمی بودن آن است و این مردمی بودن آن ایجاب می کند که سپاه در بخش‌های مختلف چه در تعاملات با مردم و چه در مسئله محرومیت زدایی از کشور حضوری فعال داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار