امام جمعه موقت مراغه:

حمله به هواپیمای مسافری ایران در سال ۶۷ یکی از جنایت‌های آمریکایی‌هاست

حجت‌الاسلام «محمدی‌راد» گفت: حمله موشکی ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافری ایران در سال ۱۳۶۷ تنها یکی از جنایت‌های آمریکایی‌ها علیه ملت ایران است و خوی استکباری آنان را به خوبی نشان می‌دهد.
کد خبر: ۶۰۰۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۳ - 30June 2023

حمله به هواپیمای مسافری ایران در سال ۶۷ یکی از جنایت‌های آمریکایی‌هاستبه گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان‌ شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین «حمید محمدی‌راد» امام جمعه موقت مراغه، در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، اظهار داشت: این حادثه با هیچ‌یک از قوانین بین‌المللی منطبق نیست و متاسفانه با سقوط این هواپیما، بیش از ۲۹۰ به شهادت رسیدند.

حجت‌الاسلام محمدی‌راد با تاکید بر اینکه آمریکا هنوز هم به اشتباه خود در قبال حمله به این هواپیما اعتراف نکرده، اضافه کرد: آمریکا خود را در هر جریانی حق می‌داند و همین خودخواهی از جلوه‌های استکباری آنان است.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها در این خصوص تنها به این توجیه اکتفا کردند که هواپیمای نظامی را با مسافری اشتباه گرفته بودند، در حالی که انسان‌های آزادیخواه به خوبی می‌دانند که این اقدام آمریکا محکوم و جلوه‌ای از رفتارهاری خصمانه آنان است.

امام جمعه موقت مراغه بیان کرد: تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در حقیقت به سرمایه‌های کشور که همانا جوانان و سرمایه انسانی است، آتش می‌زنند و باید به سزای عمل خود برسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدی‌راد» به نامگذاری پنج تیرماه با عنوان «روز مبارزه با مواد مخدر» اشاره و بیان کرد: اعتیاد ‌معضلی اجتماعی و خانمان‌سوز به شمار می‌رود که مقابله با آن ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه مصرف مواد مخدر علاوه بر جوانان، زندگی اعضای خانواده‌هایشان را هم نابود می‌کند، افزود: با وجود مبارزه بی‌امان و پیشگیری‌های همه‌جانبه، باز هم جوانان ما درگیر سوءمصرف مواد مخدر می‌شوند و والدین در زمینه پیشگیری و مواقبت باید بیش از پیش اهتمام کنند.

امام جمعه موقت مراغه همچنین به در پیش بودن روز بزرگداشت علامه امینی نیز اشاره کرد و ادامه داد: علامه امینی در کنار علامه طباطبایی و علامه جعفری جزء سه علامه قرن معاصر آذربایجان به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدی‌راد» با بیان اینکه علامه طباطبایی در قرآن، علامه جعفری در نهج‌البلاغه و علامه امینی در حدیث سرآمد بودند، اضافه کرد: ایشان نویسنده کتاب الغدیر، فقیه، محدث، متکلم، مورخ، نسخه‌شناس و از علمای شیعه در قرن چهاردهم هجری قمری بود.

وی ادامه داد: علامه امینی عمرش را در راه ولایت صرف کرد و چهل سال برای کتاب الغدیر زحمت کشید تا جایی که برای نگارش این کتاب، ۱۰ هزار جلد کتاب خواند و به ۱۰۰ جلد کتاب دیگر به دفعات مراجعه کرد.

«عبدالحسین امینی» معروف به علامه امینی و فرزند میرزا احمد امینی در سال۱۳۲۰ قمری در تبریز زاده شد و پدرش از علمای تبریز بود.

جدّش «مولا نجفقلی»، مشهور به «امین‌الشرع» بود و از همین رو خانواده او «امینی» خوانده شده‌اند.

«عبدالحسین» پس از فراگرفتن قرآن و مقدمات علوم در مدارس تبریز، به تحصیل فقه و اصول پرداخت و در درس سید محمد مولانا، مؤلف مصباح السالکین، و سید مرتضی خسروشاهی و شیخ حسین، مؤلف هدایة الانام حاضر شد.

امروز همچنین در محوطه مسجد جامع مراغه نیز نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر شامل کتاب، پوستر، بروشور و برخی دیگر از اقلام فرهنگی به نمایش گذاشته شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار