مدیرکل بنیاد شهید استان قم:

اهمیت توجه به فرهنگ ایثار، نسلی آزاده و آگاه پرورش می‌دهد

حجت‌الاسلام هنرمند در بازدید از مدرسه شهید «مهدی هندویان» گفت: اهمیت توجه به نشر فرهنگ ایثار و شهادت به ویژه در بین دانش‌آموزان، نسلی آزاده و آگاه را پرورش می‌دهد که با اعتماد به نفس و اتکا به توانمندی خویش حافظ آزادی، استقلال و عزت خویش است.
کد خبر: ۶۰۰۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۴ - 03July 2023

ضرورت توجه به پرورش دانش‌آموزان با محوریت فرهنگ ایثاربه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «حسن هنرمند» مدیرکل بنیاد شهید امور ایثارگران استان قم روز گذشته (یکشنبه) در بازدید از مدرسه شهید «مهدی هندویان» اظهار داشت: دبستان شهید «مهدی هندویان» سال ۱۴۰۱ توسط پدر شهید، مرحوم حاج ابوالفضل هندویان در ناحیه سه آموزش و پرورش شهر قم بنا شد. مدرسه‌ای که در کنار پرداختن به آموزش دانش‌آموزانش از همان ابتدا به مباحث پرورشی در تربیت نسل آینده‌ساز تأکید داشته است.

مدیرکل بنیاد شهید امور ایثارگران استان قم در این بازدید گفت: این مجموعه یکی از ۲۰ مدرسه شاهد قم در بنایی به مساحت چهار هزار و ۳۳۰ متر مربع با ۱۲ کلاس توسط پدر شهید بنا شده است. در این مدرسه هر ۱۲ کلاس مزین به نام شهدا و تابلوی تصاویر شهید، به‌همراه شناسنامه شهید و تأکید بر برگزاری یادواره شهید توسط دانش‌آموزان آن کلاس برنامه‌ریزی شده است.

حجت‌الاسلام هنرمند تأکید کرد: وصایای شهدا بر در و دیوار مدرسه آذین بسته شده تا کودکان دبستان از همان سنین ابتدایی با نسل دوران دفاع مقدس آشنا شوند و بدانند عزت، آزادی، امنیت و استقلال خود را مدیون چه قهرمانانی هستند.

مدیرکل بنیاد شهید امور ایثارگران استان قم افزود: نام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید مصطفی چمران، شهید علی صیاد شیرازی، شهید احمد کشوری و دیگر سرداران شهید دوران دفاع مقدس بر ۱۲ کلاس این مدرسه همراه تصاویر، شناسنامه و عهدنامه شهید نقش بسته است.

وی عنوان کرد: اهمیت توجه به نشر فرهنگ ایثار و شهادت به‌ویژه در بین دانش‌آموزان، نسلی آزاده و آگاه را پرورش می‌دهد که با اعتماد به نفس و اتکا به توانمندی خویش حافظ آزادی، استقلال و عزت خویش است و این مدرسه با ۳۳۰ دانش‌آموز آینده‌ساز، رسالت پرورشی را با ترویج سیره شهدا عهده‌دار شده است. این اقدامات ارزنده در نشر فرهنگ ایثارگری باید الگویی برای سایر مراکز باشد.

شهید هندویان متولد سال ۱۳۴۴ است. وی در سال ۱۳۶۳ در منطقه جزیره مجنون به شهادت رسید. در کنار نام شهید هندویان، بخشی از وصیت نامه شهید نقش بسته است: جبهه چه جای مقدسی است و چه دانشگاهی است، جبهه دانشگاهی است به عظمت کربلا با شاگردانی که چون دژی مستحکم در مقابل الحاد ایستادند. با معلمی الهی از یاران حسینی، از فرزندان علی و ذریه پاک رسول الله (ص)، جبهه عشق به الله است، کلاس خودسازی، خودشناسی، مبارزه با نفس، ایمان و تقواست. جبهه جهاد و شهادت است، چون معلمش حسین (ع) و پرچمدار آن امام زمان (عج) است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها