امام جمعه لالجین تاکید کرد؛

ضرورت حضور نوجوانان و جوانان در جشن‌های دهه ولایت

حجت‌الاسلام «محققی» برنامه ریزی منظم و منسجم برای حضور حداکثری عموم مردم به ویژه نوجوانان و جوانان در این جشن‌ها به ویژه در روستا‌ها بسیار ضروری است.
کد خبر: ۶۰۱۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۱ - 03July 2023

ضرورت حضور نوجوانان و جوانان در جشن‌های دهه ولایتبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، جلسه هماهنگی برگزاری جشن‌های دهه ولایت و عید بزرگ غدیر با حضور مسؤلان در بخشدار لالجین برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین محققی» امام جمعه لالجین با اشاره به اهمیت عید بزرگ غدیر و تبیین آن در جامعه، اظهار داشت: برنامه ریزی منظم و منسجم برای حضور حداکثری عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در این جشن‌ها به ویژه در روستا‌ها بسیار ضروری است.

همچنین «حمید میرزایی» بخشدار لالجین نیز با بیان اینکه جشن‌های دهه غدیر یه بصورت مردمی و خودجوش برگزار می‌شود، گفت: شایسته است دستگاه‌های اجرایی نیز درکنار ستاد مردمی غدیر برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن جشن‌های دهه غدیریه کمک کنند.

«حجت به‌لسان» مسئول ستاد غدیر لالجین نیز با ارائه گزارشی از برنامه‌های دهه امامت و ولایت و غدیر در شهر لالجین بیان داشت: برنامه‌های خوبی در سطح شهر لالجین پیش بینی شده که از اولین روز آغاز برنامه‌های دهه ولایت در سطح شهر جهانی سفال در حال اجراست.

وی برگزاری جشنواره خانوادگی پرواز بادبادک‌ها، اجتماع بزرگ پسران علوی و دختران و شکوفه‌های حیدری، همایش مادرانه در روستا‌های بخش، جشن غدیر در مساجد و تکریم سادات، راه اندازی کاروان خودرویی، مسابقات فرهنگی و ورزشی، فضا سازی شهری، پخت غذا، برپایی ایستگاه‌های صلواتی برگزاری غرفه‌های فرهنگی در سطح بلوار شهر را از برنامه‌های این ستاد برشمرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار