به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، «سیدحامد شکوری» مدیر مؤسسه جامعة القرآن و العترت تبریز، در در جمع خبرنگاران، آموزشهای قرآنی و ایجاد فضای معنوی را یکی از راههایی مطرح کرد که خانوادهها برای رشد و تعالی فرزندان و در امان ماندن آنان در مقابل هجمههای ضدفرهنگی انتخاب میکنند.
وی با تشریح فعالیتهای تابستانه این مؤسسه قرآنی، اظهار داشت: کلاسهای آموزش مؤسسه برای ترم تابستان شامل دورههای روخوانی نونهالان دختر و پسر، حفظ تخصصی دختران در همه ردههای سنی، حفظ تخصصی پسران در همه ردههای سنی، کلاس مبتدی صوت و لحن، کلاسهای مبتدی و تخصصی خوشنویسی است که از اوایل تیرماه آغاز شده و همچنین از هفته سوم تیرماه کلاسهای روخوانی و روانخوانی و فصیحخوانی برگزار خواهد شد.
شکوری، با اشاره به دورههای پیشدبستانی قرآن ویژه شش سالهها نیز گفت: در هر سالتحصیلی، دو کلاس پیشدبستانی در مؤسسه شروع به فعالیت میکند که یکی از اوایل تیر تا اواخر خردادماه سال آینده و دیگری نیز از مهرماه تا اواخر شهریور ماه سال آینده برگزار میشود.
این مربی قرآن، با تأکید بر اینکه رسالت کلاسهای پیشدبستانی در مؤسسه، ترویج و بسط مباحث قرآنی بوده و علاوه بر آموزشهای عمومی، آموزش حروف الفبای قرآنی تا روخوانی قرآن را برعهده دارد، افزود: طی چند سال بهوضوح دیده شده که با پایان یافتن دورههای پیشدبستانی، اولیا و خردسالان عزیز ادامه کلاسهای قرآن را در برنامه خودشان قرار دادهاند.
مدیر مؤسسه جامعة القرآن و العترت تبریز در ادامه گفت: کلاس جدیدی را نیز تحت عنوان حفظ ویژه خردسالان سه تا هفت ساله از امسال شروع کردیم که با استقبال بینظیر خانوادهها مواجه شده است.
وی با اشاره به استقبال بسیار خانوادهها از کلاسهای حفظ بهویژه برای ردههای سنی خردسال و نونهال و نوجوان طی سالجاری، افزود: این استقبال دقیقاً همزمان با پخش برنامه قرآنی محفل از صدا و سیما بود که ضمن قدردانی از مسئولان، خواستار اجرای بیش از پیش چنین برنامههایی هستیم.
شکوری، با بیان اینکه در طول ترم برنامههای سرگرم کننده متفاوتی در مؤسسه تدارک دیده شده که قرآن آموزان میتوانند از آن بهرهمند شوند، تصریح کرد: ورزشهایی مثل پینگ پنگ، دارت، آب بازی با آب پاشهای مخصوص، استخر توپ، سرسره، تاب، انواع بازیهای کامپیوتری، تیراندازی با تفنگ بادی، استفاده از کتابخانه و قرائتخانه تخصصی موسسه و اتاق کامپیوتر از جمله این برنامهها است.
مدیر مؤسسه جامعة القرآن و العترت تبریز، به نگرانی و دغدغه والدین از آینده فرزندانشان به خاطر هجمههای سم آلود و فرهنگهای غرب زده اشاره کرد و آموزشها و فضای معنوی را یکی از راههایی مطرح کرد که خانوادهها برای در امان ماندن فرزندان و رشد و تربیت آنان در مقابل هجمههای ضدفرهنگی انتخاب میکنند.
وی بیان کرد: الحمدلله با عنایات خاصه حضرت ولیعصر (عج) کوشیدهایم در حد توان فضایی معنویتبار، مفرح، قرآنی، مذهبی و اخلاق مدار برای قرانآموزان فراهم کنیم.
انتهای پیام/