مسئول امور مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان:

مبلغان و علمای دین پرچم‌دار جهادتبیین در کشور باشند

حجت‌الاسلام کسایی با اشاره به اقدامات دشمنان برای مسموم‌سازی افکار عمومی کشور گفت: مبلغان و علمای دین پرچم‌دار جهاد تبیین در کشور باشند.
کد خبر: ۶۰۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶ - 12July 2023

مبلغان و علمای دین پرچم‌دار جهادتبیین در کشور باشندبه گزارش دفاع‌پرس از اهواز، حجت‌الاسلام «امیر کسایی» مسئول امور مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان امروز در گردهمایی یکصد مبلغ دینی از شهرستان‌های آبادان و خرمشهر که به مناسبت فرارسیدن ماه محرم در آبادان برگزار شد، اظهار داشت: در روزهایی که استکبار جهانی با انواع ترفندها قشر جوان و نوجوان ما را هدف تبلیغات مسموم قرار داده، وظیفه همه به‌ویژه مبلغان و علمای دین است که پرچم جهادتبیین را بلند کنند و با شیوه‌های نوین و خلاقانه با هجمه‌های غیراخلاقی و خانمان برانداز مقابله کنند.

 وی افزود: یکی از مصادیق قیام امام حسین (ع) احیای دین رسول الله، تبیین واقعیت‌های اسلام ناب محمدی و خنثی سازی توطئه‌های دشمن است، بنابراین در اداره کل تبلیغات اسلامی تصمیم بر آن شد که با الگوپذیری از رفتار و گفتار سیدالشهدا، بیان شیوا، دقیق و شفاف محتوای قیام تاریخ ساز کربلا اولویت کاری مبلغان دینی در ایام محرم باشد.

کسایی گفت: گفتمان دینی، استقلال و آزادی طلبی انقلاب اسلامی برگرفته از نهضت عزت خواهی امام حسین (ع) است و ماه محرم بهترین فرصت برای ترویج و تبیین ارزش‌های الهی و اصیل نظام جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار