در یک نظرسنجی مشخص شد؛

تفریح و سرگرمی عمده‌ترین علت حضور در شبکه‌های اجتماعی

مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: فرار از تنهایی، دلتنگی و پیوستن به گروه‌ها از سوی زنان بیشتر از مردان، دلیل حضور در شبکه‌های اجتماعی بوده است.
کد خبر: ۶۰۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲ - 30November 2015

تفریح و سرگرمی عمده‌ترین علت حضور در شبکه‌های اجتماعی

 به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، راضیه آذرنیا در گفتوگویی اظهار داشت: در تشریح جزئیات نظرسنجی صورت گرفته، اظهار کرد: همچنین زنان بیشتر از مردان ابراز موضوعهای عاطفی و ارتباط راحتتر با جنس مخالف را دلیل مراجعه و حضور در شبکههای اجتماعی عنوان کردهاند.
 
وی افزود: بر پایه نتایج به دست آمده 26.9 درصد از پاسخگویان عضو تلگرام، 19.3 درصد در لاین عضو بودهاند و 15.6 درصد از پاسخگویان نیز عضو شبکههای اجماعی از جمله وایبر بودهاند.
 
آذرنیا در خصوص میزان حضور افراد در شبکههای اجتماعی، خاطرنشان کرد: 31.4 درصد از پاسخگویان در شبکههای اجتماعی در هر بار مراجعه بین 30 دقیقه تا یک ساعت، 23.9 درصد از پاسخگویان کمتر از 30 دقیقه و 18.2 درصد یک الی دو ساعت در هر بار مراجعه به این شبکهها وقت میگذارند.
 
وی ادامه داد: 92.5 درصد از پاسخگویان روزانه در شبکههای اجتماعی حضور دارند و 7.5 درصد به صورت هفتهای در شبکههای اجتماعی حضور دارند.
 
مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: میانگین حضور در شبکههای اجتماعی در یک شبانهروز 3.8 ساعت، حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت بوده است.
 
وی افزود: سه اولویت اول در پیگیری مطالب شبکههای اجتماعی به ترتیب مربوط به مطالب طنز با 24 درصد، گفتوگو(چت) با دوستان 22.6 درصد و تماشای کلیپهای تصویری و عکسها با 19.8 درصد فراوانی بوده است.
 
آذرنیا در خصوص دلایل استفاده از شبکههای اجتماعی عنوان کرد: 86.1 درصد از پاسخگویان به دلیل تفریح، سرگرمی و حس کنجکاوی و 52.9 درصد از پاسخگویان در حد زیاد و خیلی زیاد بیان واقعیتهایی که در جامعه امکان ابراز آن وجود ندارد را از جمله این دلایل دانستهاند.
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین 46.1 درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که عدم التزام به رعایت محدودیتهای عرفی موجب حضور آنان در شبکههای اجتماعی است و 33.9 درصد از پاسخگویان نیز ابراز موضوعهای عاطفی و ارتباط راحتتر با جنس مخالفت را موجب فعالیت خود در شبکههای اجتماعی میدانند.
 
وی ادامه داد: مقایسه علتهای حضور در شبکههای اجتماعی در بین زنان و مردان نشان میدهد که مردان بیشتر از زنان علت حضور خود را در شبکههای اجتماعی، تبلیغات و بازاریابی عنوان کردهاند.
 
این نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در پاییز سال جاری و در بین افراد (17 تا 35 ساله) که از طریق تلفنهای هوشمند یا رایانه به شبکههای اجتماعی دسترسی دارند، انجام شده است.
 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین