به گزارش
دفاعپرس از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ظهر امروز (یکشنبه) در قرارگاه مرکزی راهیان نور استان مرکزی اظهار داشت: عاشورا دارای دو بال شور و شعور است؛ شور همین تکریم مجالی امام حسین (ع) عزاداریها است؛ اما شعور کربلا آموزهها و عبرتهایی است که باید از این حادثه بزرگ بگیریم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: حادثه عاشورا پیام دارد و یک جریان است که اولین آن مقاومت و ایستادن تا آخرین نفس است.
وی ادامه داد: درس دوم کربلا پیروزی خون بر شمشیر است که با گذر تاریخ به خوبی درک میکنیم، آنچه غالب شد خون شهدای کربلا بود و نه کسانی که احساس میکردند در اوج قدرت هستند.
سردار کریمی اضافه کرد: پیام دیگر عاشورا بصیرت است، حادثه کربلا را کسانی دامن زدند که دین را اشتباه فهمیدند و امام خود را شهید کردند و در طول تاریخ و در انقلاب هم شاهد تکرار آن بودیم.
وی بیان کرد: امامشناسی و در خط امام ماندن یک بحث جدی است و هزینههای خود را میخواهد و امام حسین (ع) را با تحریف کسی معرفی کردند که کشتنش حق است و آدمهای نفهم به جایی رسیدند که قربة الی الله سر از تن امام جدا کردند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تاکید کرد: حق الناس از درسهای کربلا است. کسانی که به هر شکل آبروی مردم در فضای حقیقی و مجازی با دروغ و افترا میبرند، بدانند حق الناسی بر گردن آنهاست که هیچگاه از آن پاک نخواهند شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از آموزههای کربلا گذشت است، گفت: این مسیر نیاز دارد انسان از همه چیز خود بگذرد همانطور که امام حسین (ع) گذشت و با خدا معامله کرد.
سردار کریمی افزود: امروز برخی افراد نادان در مقابل هیئت امام حسین (ع) کشف حجاب میکنند، ولی نمیدانند دست خود را از چه نعمتی کوتاه میکنند.
وی تاکید کرد: راهیان نور ادامه دفاع مقدس است، کار ارزشمندی که از حیث معنوی قابل قیاس با کار حضرت زینب (س) است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه برپایی راهیان نور خواسته مقام معظم رهبری است و این اردوها با راهبرد ایشان این عنوان را گرفت، گفت: سازمان بسیج به عنوان علمدار و مجموعههای مختلف در کنار بسیج این مسیر را پیش رفتند.
وی تاکید کرد: سفر راهیان نور یک سفر معنوی است و اگر میخواهیم فضا را درک کنیم، نیت کنیم و به این جریان پا بگذاریم.
سردار کریمی افزود: بعد از اغتشاشات سال گذشته اردوهای راهیان نور بسیار اثر داشت و شبهات بسیاری در ذهن نسل جوان ما را برطرف کرد و در دو سال کرونا کار تعطیل نشد و استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ هم اردوهای دانش آموزی، دانشجویی و عمومی را برگزار کرد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ استان مرکزی حدود ۱۷ هزار و ۹۰۰ نفر را در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام کرد، گفت: ۱۶ هزار نفر روز، اردوی یک روزه برگزار شد که نتایج بسیار خوبی داشت.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: استان مرکزی سه اردوگاه دارد و اقدامات خوبی در حوزه تجهیز انجام شده است؛ همچنین در بحث کیفیسازی آموزشهایی برای راویان برنامه ریزی شد.
وی با بیان اینکه اردوهای راهیان پیشرفت در استان مرکزی آغاز شده و دانشگاههای مختلف در این حوزه فعال هستند، گفت: استان مرکزی ظرفیتهای صنعتی عظیمی دارد و جوان ما باید بدانند اول انقلاب چه داشتهایم و امروز چه وضعیتی داریم.
سردار کریمی بیان کرد: شناخت کاملی از امام خمینی (ره) وجود ندارد و این یعنی کمکاری کردهایم؛ لذا به برکت کنگره شهدای استان اردوهای هفت اقلیم راه اندازی شده که بهترین بستر شناخت حضرت امام (ره) و حوادث تاریخی حول شخصیت ایشان است.
وی ادامه داد: با تفاهم انجام شده ۶۰ هزار دانشجوی استان دو واحد درسی خود را با ۴ سرفصل کربلایی کاظم ساروقی، ما میتوانیم، فرهنگ شهادت و شناخت جریان نفاق در موزه دفاع مقدس طی میکنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که استان مرکزی سرزمین شهادت است، بخشی عمدهای از مفاخر و بزرگان کشور متعلق به استان مرکزی هستند و باید از این ظرفیت بهره ببریم.
وی افزود: استان مرکزی با ۷۰ هزار رزمنده، ۱۵ هزار و ۷۰۰ شهید و ۷ هزار و ۲۰۰ شهید دارای افتخارات بسیار بزرگی است که باید احصا و معرفی شوند.
سردار کریمی خاطرنشان کرد: استان مرکزی در دوران دفاع مقدس ۱۲۰ پروژه صنعتی را تقدیم کرد و یادمانها باید به گونهای باشد که هر استان آنچه رقم زده را روایت کند. ظرفیتهای گردشگری بینظیری در استان مرکزی وجود دارد، ولی متأسفانه بومگردی که در استان شکل گرفته با فرهنگ اسلامی ما همخوانی ندارد.
انتهای پیام/