یادداشت/ سرهنگ «سیدجعفر ساداتی»

سایه چتر «امنیت پلیس» بر «عزاداران حسینی»

در ایام ماه حزن و اندوه محرم برپایی هیئت‌های مذهبی و برپایی موکب‌های عزاداری با حضور شبانه روزی ماموران انتظامی در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، اماکن مذهبی و حتی خیابان‌ها عزاداری‌ها در کمال آرامش و امنیت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۰۵۷۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸ - 24July 2023

سایه چتر «امنیت پلیس» بر «عزاداران حسینی»گروه استان‌های دفاع‌پرس - سرهنگ «سیدجعفر ساداتی» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران؛ پلیس با تبعیت از فرهنگ علوی و فرهنگ عاشورایی توانسته است حمایت مردم را در پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی به خود جلب و فرآیند جامعه پذیری آن‌ها را طوری هدایت کند که برای رفتار قانونمند و مطابق ارزش‌ها و هنجار‌های بی‌نیاز از حضور پلیس باشند.

نیروی عظیم و از خودگذشته فراجا به رغم همه مشکلات و تنوع معضلات و با وجود همه بی‌مهری‌ها و کمبود‌ها و محدودیت‌ها بویژه در ماه‌های اخیر بر تمام آن‌ها فائق آمده و از اصول خویش عقب نشینی نکرده است.

عملکرد پلیس و چالش‌های پیش روی آن همواره از استانی به استان دیگر و از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است، از مرز‌های غربی کشور و ورود افراد تروریستی وضد امنیتی گرفته تا مرز‌های شرقی و ورود قاچاقچیان مواد مخدر و آسیب‌ها و جرایم مختلفی که هر روز شاهد نوآوری در اعمال ارتکاب به جرم و آسیب هستیم در داخل کشور، نا امنی‌هایی را برای ما دامن زنند.

از همین رو وظیفه و مسئولیت پلیس را سنگین‌تر می‌کند و گاهی با درگیری‌ها و مقابله با اشرار و قاچاقچیان و بر هم زنندگان نظم و امنیت شهدایی را تقدیم این نظام می‌کنیم که اگر پلیس نبود و این چرخه و سایه امنیتی بر سر مردم حاکم نمی‌شد امکان فعالیت در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، نظامی و سیاسی کشور نیز وجود نداشت؛ لذا امروز ما دارای یک امنیت کاملی هستیم که فراجا پرچمدار این امر است و سایه امنیت را در سراسر کشور پوشانده است.

پلیس طی سال‌های اخیر با رشادت‌ها و شهادت‌های مظلومانه خود به وضوح نشان دادند که استعداد تبدیل شدن به نیروی قدرتمند و با ضابطه را در سطح جامعه دارا هستند، هر چند که هیچ کس و هیچ گروهی نمی‌تواند منکر وجود برخی ضعف‌ها و محدودیت‌ها در داخل این مجموعه خدمتگزار باشد.

واقعیت این است که برای دستیابی به جامعه‌ای امن و آرام و قانونمند نیازمند حذف فاصله‌ها بین مردم و پلیس هستیم، هر چه قدر این فاصله‌ها سیر منفی بپیماید دور نمای دستیابی به جامعه‌ای با امنیت‌تر و منضبط‌تر، روشن‌تر و نزدیکتر خواهد بود.

امروز هم که در ایام ماه حزن و اندوه محرم قرار گرفته‌ایم و سراسر کشور عزیر ما غرق در عزا و ماتم سرور و سالار شهیدان است با برپایی هیئت‌های مذهبی و برپایی موکب‌های عزاداری با حضور شبانه روزی ماموران انتظامی در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، اماکن مذهبی و حتی خیابان‌ها عزاداری‌ها در کمال آرامش و امنیت برگزار می‌شود.

امروزه بر کسی پوشیده نیست که پلیس در خط مقدم برخورد با جرائم و مجرمان قرار دارد و گستره خدماتی آن نیز سرتاسر پهنه جغرافیایی کشور را در بر می‌گیرد، این موضوع خود زمینه ارتباط ماموران انتظامی را با اقشار مختلف جامعه را بوجود آورده است و گستره دامنه مشترک پلیس با مردم موجب نوآوری، خلاقیت در نظام اجتماعی و انضباط در حوزه امنیت اجتماعی می‌شود.

پلیس در واقع با تبعیت از فرهنگ علوی و فرهنگ عاشورایی توانسته است حمایت مردم را در پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی به خود جلب کند و با همکاری سایر دستگاه‌ها به ویژه متولیان امورفرهنگ و آموزش جامعه، فرزندان این مرز و بوم را به گونه‌ای پرورش داده و فرآیند جامعه پذیری آن‌ها را طوری هدایت کند که برای رفتار قانونمند و مطابق ارزش‌ها و هنجار‌های بی نیاز از حضور پلیس باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار