مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان:

بیش از 770 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آبرسانی استان کردستان افزوده شد

فرهاد گفت: طی 4 ماه ابتدایی امسال با اجرای اقدامات گسترده 770 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آبرسانی استان کردستان اضافه شده است.
کد خبر: ۶۰۵۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷ - 25July 2023

بیش از 770 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آبرسانی استان طی 4 ماهه سالجاری افزوده شدبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کردستان، «محمد فرهاد» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با هدف تأمین آب شرب شهروندان و گذر موفق از فصل گرم و جلوگیری از تنش و قطعی آب و در راستای استمرار خدمات و جلوگیری از نارضایتی شهروندان، اقداماتی برای افزایش ظرفیت آبرسانی در استان انجام شد.

وی افزود: در شهرستان سنندج افزایش ظرفیت آبرسانی به میزان 366 لیتر بر ثانیه از طریق به مدار آوردن 2 دستگاه الکتروپمپ افقی 160 کیلووات، افزایش ظرفیت ایستگاه های پمپاژ و مهندسی مجدد چاه جهت تأمین آب نواحی منفصل شهری نایسر و دوشان انجام گرفت.

فرهاد گفت: در شهرستان بیجار افزایش ظرفیت آبرسانی به میزان 45 لیتر بر ثانیه از طریق مهندسی مجدد و افزایش ظرفیت برداشت، اجرای خط انتقال چاه به ایستگاه پمپاژ انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان خاطرنشان کرد: در شهرستان دهگلان نیز 20 لیتر بر ثانیه از طریق تجهیز چاه افزایش ظرفیت آبرسانی اجرا شده است. ضمن آنکه در شهرستان کامیاران نیز این کار از طریق مهندسی مجدد و افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ به میزان 60 لیتر بر ثانیه اجرا گردیده است.

فرهاد بیان داشت: افزایش ظرفیت آبرسانی به میزان 45 لیتر بر ثانیه در بانه از طریق به مدار آوردن خط انتقال از ایستگاه پمپاژ و مهندسی مجدد و افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ عملیاتی گردید.

وی ادامه داد: در مریوان 192 لیتر بر ثانیه آب به ظرفیت آبرسانی این شهرستان با اجرای عملیات حفر و تجهیز چند حلقه چاه و احداث و راه اندازی ایستگاه پمپاژ و در قروه 46 لیتر بر ثانیه ظرفیت آبرسانی این شهرستان با اجرای عملیات حفر و تجهیز و راه اندازی چند حلقه چاه افزوده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار