به بهانه سالروز عملیات مرصاد مطرح شد؛

فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز مسجدسلیمان: هوانیروز در عملیات مرصاد نزد مردم ایران روسفید شد

سرهنگ عالی‌تختی گفت: دو نقش طلایی هوانیروز که در اذهان باقی مانده را می‌توان در آغاز جنگ تحمیلی در غرب کشور دانست و دومین نقش آن مربوط به پایان دوران دفاع مقدس و عملیات غرور آفرین مرصاد است. عملیاتی که همرزمان ما در هوانیروز با موفقیت در آن نزد ملت روسفید شدند.
کد خبر: ۶۰۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳ - 31July 2023

فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز مسجدسلیمان: هوانیروز در عملیات مرصاد نزد مردم ایران روسفید شدسرهنگ خلبان «محمد عالی‌تختی» فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز مسجدسلیمان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، به تشریح نقش ارزنده هوانیروز در پیروزی عملیات مرصاد پرداخت و اظهار داشت: هوانیروز از آغاز دوران دفاع مقدس در تمامی عملیات‌ها و پس از آن در بسیاری ماموریت‌ها و بحران‌ها از جمله سیل، زلزله و سوانح حضوری فعال داشته و تلاش کرده که خادم خوبی برای ملت و کشور باشد.

وی با اشاره به سالروز عملیات مرصاد، افزود: دو نقش طلایی هوانیروز که در اذهان باقی مانده را می‌توان در آغاز جنگ تحمیلی در غرب کشور دانست که جانانه و شجاعانه بدون حضور نیروهای زمینی به موفقیت‌های زیادی دست یافت و دومین نقش آن مربوط به پایان دوران دفاع مقدس و عملیات غرور آفرین مرصاد است. عملیاتی که همرزمان ما در هوانیروز با موفقیت در آن نزد ملت روسفید شدند.

سرهنگ عالی‌تختی گفت: با توجه به این که پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، ایران بدون هیچ‌گونه قید و شرطی با دستور امام راحل، فرمانده کل قوا پایان جنگ را اعلام کرد، دشمن با این تصور که رزمندگان اسلام دیگر توان دفاع و تهاجم را ندارند، مسعود رجوی سرکرده منافقین در جلسه‌ای از صدام حسین قول گرفت که همزمان با شروع عملیات «مرصاد» منافقین را از نظر تامین تجهیزات نظامی و پوشش هوایی حمایت کند. به دنبال آن، رجوی در روز ۳۱ تیرماه ۶۷ در جلسه‌ای با مسئولان رده‌های بالای سازمان منافقین در بغداد وانمود کرد که به محض ورود به خاک ایران، پس از سه ساعت در کرمانشاه سخنرانی خواهد کرد.
 
فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز مسجدسلیمان با تاکید بر این که سرکرده منافقین در ارزیابی خود مرتکب دو اشتباه اساسی و استراتژیک شد، توضیح داد: یکی عدم محاسبه درست و دقیق نظامی نسبت به حضور و وجود بال‌های آهنین عقاب‌های تیزپرواز هوانیروز و جنگنده‌های جسور نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود و دوم این که رجوی و صدام بر این باور بودند که به محض ورود به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، مردم و اهالی غیور عشایر کرد از آنان حمایت خواهند کرد در صورتی که مردم غرب کشور و مرزبانان همیشه بیدار ما به مدت بیش از ۱۰ سال بهترین میزبانان برای رزمندگان اسلام بودند لذا منافقین در آن موقعیت از آسیبی که توسط ستون پنجم به ما وارد شده بود به طور ناگهانی پس از عبور از شهرهای نفتخانه، قصر شیرین، سرپل ذهاب و سرند، وارد اسلام‌آباد غرب شدند و این شهر را به تصرف خود درآوردند و وقتی با عدم استقبال و خشم مردم مواجه شدند به زنان و مردان و کودکان و حتی سالخوردگان و بیماران رحم نکردند و آنان را به شهادت رساندند.
 
وی درادامه به نقش سپهبد شهید صیاد شیرازی در پیروزی عملیات مرصاد اشاره کرد و یادآور شد: به دنبال نفوذ منافقین به خاک کشورمان، شهید صیاد به دستور رهبری در بامداد سوم مردادماه ۶۷ وارد پایگاه هوانیروز کرمانشاه شد و بلافاصله کلاس توجیهی خلبانان را برگزار و نخستین راهکار مقابله با منافقین کوردل را صادر کرد. در این طرح مقرر شد هوانیروز با استفاده از تمامی امکانات، عقبه ستون‌های ورودی منافقین را بمباران و حرکات ایذایی آنان را خنثی کنند که در این حمله تمامی خودروهای سبک و سنگین منافقین تار و مار و به آتش کشیده شد و منافقین مجبور شدند از صحنه فرار کنند و به کوه‌ها پناه ببرند که در آنجا هم از دست بال‌های آهنین هوانیروز ارتش در امان نماندند.
 
سرهنگ عالی‌تختی اضافه کرد: منافقین که سرسختانه در گردنه «چهارزبر» با حمایت نیروی هوایی و توپخانه عراق مقاومت می‌کردند، سعی داشتند که از این گردنه به سمت جاده کرمانشاه حرکت کنند که در انتظار ورود نیروهای تازه نفس بمانند، از طرف دیگر وقتی نیروهای منافقین در اسلام‌آباد در حال عقب‌نشینی بودند، فرصت توضیح چگونگی وخامت اوضاع نیروهای خود را برای تازه‌نفس‌ها نداشتند، در نهایت امیر صیاد شیرازی و فرماندهان رده بالای ارتش حاضر در صحنه از این موقعیت کمال استفاده را بردند به طوری که از خیانت نیروهای در حال عقب‌نشینی منافقین و نیروهای تازه نفس آنها به بهترین شکل استفاده کردند و با اجرای کمین منافقین، هزاران نفر از آنان را اسیر یا نابود کردند.
 
وی افزود: خوشبختانه هوانیروز در این صحنه نبرد، وفاداری و ولایتمداری خود را به اثبات رساند و در عملیات مرصاد برگ زرین دیگری به منصه ظهور رساند و با استعداد ۱۴ فروند بالگرد ۲۱۴، ۱۲ فروند شکاری کبری، ۴ فروند ۲۰۶، ۱۲ فروند شنوک و ۳ فروند ۲۰۵ به نیروهای منافقین هجوم بردند که در مجموع با ۴۲۵ ساعت پرواز بیش از ۵ هزار نفر از نیروهای منافقین کشته شدند و بیش از ۱۰۰۰ نفر هم به اسارت نیروهای اسلام درآمدند.

 فرمانده پایگاه هوانیروز مسجدسلیمان در پایان، از ارتش به عنوان یکی از بازوهای پرتوان کشور نام برد و گفت: نیروهای ارتش همواره نسبت به قرآن، رهبری و کشور خود متعهد و وفادار می‌مانند و برکسی هم پوشیده نیست که در تمامی عملیات‌ها، سه بازوی توانمند نظام و انقلاب یعنی ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی در کنار نیروهای مردمی دارای یک رهبر و یک فرمانده‌اند و در تمامی جبهه‌های حق علیه باطل حضور فعال داشته و حاضرند که تمام وجودشان را فدای دین و میهن و انقلاب کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار