فرمانده پایگاه چهارم شکاری دزفول در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

سیره شهید بابایی سرمشق خلبانان و جوانان کشور است

امیر ولدی به سالروز شهادت خلبان شهید بابایی در ۱۵ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ اشاره کرد و گفت: سیره شهید بابایی سرمشق خلبانان و جوانان این کشور است چون کسی که ایمان و وطن پرستی را با هم آمیخته و حماسه‌ها آفریده بی شک الگویی ماندگار برای تاریخ خواهد بود.
کد خبر: ۶۰۸۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۴ - 06August 2023

سیره شهید بابایی سرمشق خلبانان و جوانان کشور استامیر سرتیپ دوم خلبان «جواد ولدی»، فرمانده پایگاه هوایی شهید وحدتی دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در اهواز، به سالروز شهادت خلبان شهید «عباس بابایی» در ۱۵ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ اشاره کرد و اظهار داشت: سیره شهید بابایی سرمشق خلبانان و جوانان این کشور است چون کسی که ایمان و وطن پرستی را با هم آمیخته و حماسه‌ها آفریده بی شک الگویی ماندگار برای تاریخ خواهد بود.

وی افزود: شهید بابایی یک الگوی ماندگار برای جوانان این کشور است و در باب شخصیت این شهید بزرگوار می‌توان به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که فرمودند؛ این شهید عزیزمان، انسانی مؤمن و متقی و سربازی عاشق و فداکار بود و در طول این چند سالی که من ایشان را می‌شناختم، همیشه بر همین خصوصیات ثابت و پابرجا بود.

امیر ولدی گفت: شهید بابایی، در زمینه امور رزمی و پروازی، نیرویی متخصص و ماهر و از جمله افرادی بود که بیشترین ساعات پرواز را داشت. او هیچ گاه به مصالح خود فکر نمی‌کرد و تنها مصالح انقلاب و اسلام را مد نظر داشت. او فرمانده‌ای بود که با زیردستان بسیار فروتن و صمیمی، اما در مقابل اَعمال بد و زشت، خیلی بی تاب و سخت گیر بود.

فرمانده پایگاه شکاری وحدتی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه شهید بابایی پیش از انقلاب و در زمان رژیم شاهنشاهی نیز در این پایگاه مشغول به خدمت بوده، یادآور شد: به نقل از پیشکسوتان نیروی هوایی عرض می‌کنم که شهید بابایی حتی در زمان قبل از انقلاب یک نیروی متعهد و یک مسلمان واقعی بود تا جایی که در آن زمان علیرغم قوانین سخت گیرانه ای که به بهانه حفظ آمادگی جسمانی خلبانان در خصوص منع روزه گرفتن وضع شده بود بصورت مخفیانه روزه می‌گرفت و بر انجام فرایض دینی مقید بود.

وی در ادامه با توجه به آموزش خلبانان در پایگاه شکاری وحدتی گفت: سیره شهید بابایی سرمشق خلبانان و جوانان این کشور است و حماسه‌های این سرباز فداکار وطن در جنگ تحمیلی که شامل بیش از ۶۰ ماموریت جنگی موفق است علاوه بر شخصیت معنوی وی در بعد علمی نیز به دانشجویان خلبانی درس داده می‌شود.

سرلشکر شهید «عباس بابایی» در سال ۱۳۲۹ در شهرستان قزوین متولد شد و پس از گذراندن مدارج اولیه تحصیل در این شهر در سال ۴۸ به نیروی هوایی پیوست، وی هنگام شهادت ۳۷ سال سن داشت و از خود سه فرزند به یادگار گذاشت.

شهید بابایی در هشتم اردیبهشت ۱۳۶۶ به علت لیاقت و رشادت‌هایی که در دفاع از آرمان‌های نظام و دفع تجاوزات و سرکوب آن‌ها داشت به درجه سرتیپی مفتخر شد اما آنقدر خاکی بود که کمتر کسی او را با این درجه دیده بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها