به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، حسین قاسمی جامی کارگردان سینما در آستانه روز مقاومت اسلامی با انتقاد از شرایط فعلی سینمای مقاومت و ارزشی در کشور اظهار داشت: مهمترین علت ضعف سینمای مقاومت در کشورمان نگاه ویترینی مسئولان به این محصولات است به نحوی که مسئولان میخواهند به زور این سینما را سرپا و زنده نشان دهند در صورتی که این سینما در واقعیت به شدت دچار رخوت شده و از نفس افتاده است.
کارگردان فیلمهای سینمایی «پی ۲۲» و «چشم شیشهای» افزود: عدم داشتن سیاست مدون در حوزه سینمای استراتژیک ما را با مشکل روبرو کرده! سلیقه مسئولان فرهنگی و سینمایی سینمای مقاومت و استراتژیک را با بحران روبرو کرده؛ در یک دوره مدیری هیچ اقدام موثری در این حوزه صورت نمیدهد و در دوره بعد مدیری تنها در حرف و وعده میگوید باید از این سینما حمایت شود.
این سینماگر با بیان اینکه سینمای مقاومت اسلامی نیازمند برنامه ریزی بلندمدت حداقل ۱۵ ساله است اظهار داشت: ما باید شرایط را به گونهای فراهم کنیم که با تغییر دولتها سیاستهای مدیران در خصوص سینما عوض نشود و همه مدیران مجبور شوند از یک سیاست خاص پیروی کنند و سینمای جمهوری اسلامی ایران را با یک هدف خاص که آن هدف باید به اطلاع عموم برسد پیش ببرند.
کارگردان فیلمهای سینمایی «زمزمه بودا» و «آزادی سرخ» تأکید کرد: ما موضوعات استراتژیک بسیاری داریم که نسبت به آنها دچار غفلت شده ایم و این غفلت تنها به مقوله مقاومت اسلامی ختم نمیشود؛ مثلاً در مورد حجاب اسلامی تاکنون هیچ اثر درخور تأملی در سینما تولید نشده و این در حالی است که مدیران سینمایی ملزم هستند چنین آثاری را سفارش دهند و تولید کنند، آثاری که بتواند همه مردم را درگیر خود کند و علاقه مردم را به حجاب اسلامی چند برابر کند، اما اسفا که در همه این زمینهها به شدت دچار غفلت هستیم.
وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: وقتی وزیر ارشاد میگوید باید از فیلم طنز حمایت شود خود به خود بسیاری از سینماگران به این سمت میروند؛ مشکل ما از سیاست گذاران است که خط مشی درست برای سینما ترسیم نمیکنند.
قاسمی جامی متذکر شد: فیلمسازان دغدغهمند این حوزه نیز نیاز به پول و بودجه دارند، اما وضعیت اقتصادی دولت به گونهای است که مشکل دارد و از این سینما حمایت نمیکند و تهیه کننده بخش خصوصی هم هرگز راضی به سرمایه گذاری در این حوزه نمیشود.
این کارگردان سینما ادامه داد: همه ما باید بدانیم سینمای مقاومت بخشی از هویت سینمای ملی مان است و هرگز نمیتوانیم آن را از کلیت سینما جدا کنیم. ما نباید میان سینماگران این حوزه تبعیض قائل شویم و به شکل گزینشی تنها از برخی فیلمسازان برای تولید این قبیل آثار دعوت به کار کنیم. بنده معتقدم یکایک سینماگران دغدغهمند این حوزه باید از سمت مدیران فرهنگی و سینمایی حمایت شوند و امیدوارم که به زودی شاهد تحقق چنین آرزویی باشیم.
منبع: سینماپرس
انتهای پیام/ ۱۳۴