«علیرضا قزوه» مدیر دفتر شعر و سرود صداوسیما در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، به ویژگیهای شخصیت زندهیاد حبیبالله صادقی هنرمند فقید انقلاب پرداخت و اظهار داشت: نمیتوان دکتر حبیب صادقی را در قالب کلمات گنجاند. آشنایی من با او و نخستینباری که نامش را شنیده و اثری از او دیدم، بهحوالی سالهای ۶۰ و ۶۱ در حوزه هنری برمیگردد.
وی افزود: در آن زمان آثار دکتر حبیبالله صادقی روی جلد مجلات و نشریات حوزه هنری چاپ میشد.
قزوه با تاکید براینکه زندهیاد حبیبالله صادقی را باید یک هنرمند تمامعیار دانست، به خلق آثار مطبوعاتی این نقاش پرداخت و گفت: طرحهای صادقی در صفحه «بشنو از نی» روزنامه اطلاعات بهقدری جذاب و پرمعنا بود که میشد از روی طرحهای او شعر سرود.
گفتنی است؛ مرحوم حبیبالله صادقی هنرمند انقلابی مرداد سال گذشته در آستانه ۶۵ سالگی دارفانی را وداع گفت. دغدغه اصلی او ماهیت هنر ملی، دینی، ایرانی و انقلابی بود و از جمله نقاشانی بود که در زمینه هنر عاشورایی فعالیتی گسترده و تاثیرگذار داشت و در دانشگاههای مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخت.
عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری، عضویت پیوسته در فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از مهمترین سوابق مدیریتی او به حساب میآید. وی ۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ به دلیل عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
اولین سالگرد درگذشت حبیبالله صادقی، هنرمند نقاش، کاریکاتوریست و گرافیست، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رئیس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر، با عنوان «مجلس حبیب» در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
انتهای پیام/ 121