ناظر عالی قرارگاه مرکزی امام علی (ع):

حماسه‌آفرینی‌های شهدای اهل‌تسنن در دفاع مقدس جاودانه است

ناظر عالی قرارگاه مرکزی امام علی (ع) با بیان اینکه شناسایی و شناساندن ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی به آحاد جامعه، زمینه‌ساز تقویت وحدت و انسجام ملی است، گفت: حماسه‌آفرینی‌های شهدای اهل‌تسنن در دفاع مقدس جاودانه است.
کد خبر: ۶۰۹۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹ - 10August 2023

حماسه‌آفرینی‌های شهدای اهل‌تسنن در دفاع مقدس جاودانه استبه گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، سردار «رضا ترابی» ناظر عالی قرارگاه مرکزی امام علی (ع) و از یادگاران دوران دفاع مقدسدر اجلاسیه شهدای اهل‌تسنن استان اردبیل از سری برنامه های کنگره 3400 شهید اردبیل با بیان اینکه تاسوعا و عاشورا سمبل وحدت و همدلی برابر دشمنان است، گفت: هدف امام خمینی (ره) از وحدت کلمه جمع همه سلایق و گرایش‌ها برای اقتدار و عظمت پرچم ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه شناسایی و شناساندن ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی به آحاد جامعه، زمینه‌ساز تقویت وحدت و انسجام ملی است.

این یادگار دوران دفاع مقدس با بیان اینکه اهل‌تسنن اقتدار و عزت ایران اسلامی هستند گفت: در سایه اتحاد اهل‌تسنن و شیعه صدام، غلام حلقه بوش استکبار بعد از ۸ سال جنگ تحمیلی به کشورمان از جوانان وطن شکست خورد.

وی رشادت‌های رزمندگان اهل‌تسنن در دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم را یادآور شد و گفت: خالق حیدری یکی از خلبانان اهل‌تسنن بود در همان اوایل جنگ زمانی که فرودگاه‌های کشور مورد هجوم و بمباران دشمنان قرار گرفته بودند به پایگاه ناصریه عراق حمله و جواب تهاجم دشمنان را به خاک مقدس کشور داد.

سردار ترابی گفت: یکی از اولین شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران یک عارف و رستم دستان از برادران اهل تسنن بود که این خود گویای عمق پیوند و اتحاد و همدلی اهل تسنن و شیعیان ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه شهدای اهل‌تسنن افتخار، اقتدار، عزت و وحدت ما هستند، گفت: هفته وحدت سمبل وحدت در کشور و جهان اسلام است.

فرمانده اسبق سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود به بیان خاطراتی از حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: درسال ۶۰ که به عنوان پاسدار به جبهه اعزام شدم در پادگان دوکوهه وی را ملاقات کردم و از همان روز تا امروز که سال ۱۳۹۸ هستیم. حاج قاسم همیشه برای ما یک حاج قاسم بود. همیشه برای ما یک برادر بزرگ بود. یک پدر عزیز و دلسوز بود. هیچ موقع ما حاج قاسم را به چشم یک فرمانده خاص نگاه نکردیم. حاج قاسم را اگر فرمانده بود فرمانده قلب‌های ما بود.

وی افزود: حدودا یک ماه از اعطای درجه سرلشکری به حاج قاسم گذشته بود ما وی را دعوت کرده بودیم برای مراسمی تشریف بیاورند بندرعباس، در سال ۱۳۸۹ تا در جمع رزمندگان باشند. وقتی برای عرض خیر مقدم پشت تریبون رفتم و خیر مقدم خدمت ایشان عرض کردم وی را به عنوان سرلشکر خطاب کردم، اما وقتی که پشت تریبون رفت با ابراز محبتی که به من داشت در مقابل همه فرمودند که: به من سردار، سرلشکرنگویید، به من بگویید حاج قاسم! من این عنوانی که بسیجی‌ها به من می‌گویند بالاترین لقب برای من است.

سردار ترابی گفت: حاج قاسم یک دری بود، دری تکرار ناشدنی، هر چند امروز همه جوانان و مردم ما می‌گویند ما حاج قاسم هستیم و قابل قبول هم هست. حاج قاسم یک تفکراست. یک فرهنگ است. این فرهنگ بر دل بسیج، بر دل پاسدارها، ارتشی‌ها و بر دل احاد مردم از زنان و مردان نشست. تا وقتی که این فرهنگ باشد حاج قاسم همیشه زنده است و در بین ما است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها