تشریح روند تولید سریال «حضرت موسی (ع)» از زبان معاون سیمای رسانه ملی

معاون سیما گفت: سریال الف ویژه «حضرت موسی (ع) در مرحله پیش تولید است. در این پروژه روزانه چند صد نفر در کارگاه‌هاى تولید مشغول کار هستند. آقای حاتمی کیا با تکنولوژی جدیدی قرار است تولید این سریال را انجام دهد که اقتضائات خاص خود را دارد.
کد خبر: ۶۰۹۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۰ - 13August 2023

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «محسن برمهانی» معاون سیما، صبح امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه صداوسیما و گرامیداشت روز خبرنگار و شهداى رسانه که با حضور حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی صداوسیما برگزار شده بود از پخش سریال «عاشورا» (نسخه تلویزیونی فیلم موقعیت مهدی) از روز جمعه ۲۷ مردادماه خبر داد.

مینی سریال ۷ قسمتی «عاشورا» به کارگردانی هادی حجازی‌فر روایت زندگی شهیدان مهدی و حمید باکری و یادی از حماسه‌سازان لشکر ۳۱ عاشورا است. این مجموعه تلویزیونی قرار است به جای سریال سوران از جمعه این هفته از قاب شبکه یک سیما، هر شب ساعت ۲۲:۱۵ به صورت هفتگی تا هفته دفاع مقدس پخش شود.

پیش از این نسخه سینمایی این سریال با نام «موقعیت مهدی» در جشنواره فیلم فجر با کسب پنج جایزه بهترین فیلم جشنواره شد. هادی حجازی‌فر علاوه بر بازی در نقش شهید مهدی باکری کارگردان و ابوالفضل صفری تهیه کننده این اثر است. ژیلا شاهی، وحید حجازی‌فر، معصومه ربانی‌نیا، وحید آقاپور و روح‌الله زمانی و... از جمله بازیگران این مجموعه هستند.

تشریح روند تولید سریال «حضرت موسی (ع)» از زبان معاون سیمای رسانه ملی

هادی حجازی فر در پشت صحنه سریال «عاشورا»

معاون سیما در مراسم گرامیداشت شهداى رسانه ضمن تأکید بر امیدآفرینی در حوزه انتشار اخبار گفت: نقدهاى دلسوزانه و منصفانه براى ما کارگشا و موجب تحرک بیشتر بوده و انتظار است توأم با طرح مطالبات، اقدامات اصلاحى و امیدوارکننده سازمان صداوسیما به مردم نیز منتقل شود. پاسخگویى نیز وظیفه بنده و همکارانم است.

برمهانی درباره سند تحول رسانه ملی هم توضیح داد: ما بر مبنای این سند تحول در سازمان حرکت می‌کنیم و قدم برمی‌داریم. چون این سند تحول به ما می‌گوید که به همه مردم ایران نگاه کنیم. حتما مخاطب عام مدنظر بوده و طبیعی است وقتی ما برای عموم مردم ایران برنامه سازی می‌کنیم، باید بدانیم که در طی سال‌های گذشته در حوزه نمایشی و غیر نمایشی بخشی از دغدغه‌های آن‌ها نادیده گرفته شده است. به هر حال ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که سلائق مختلف در آن زندگی می‌کنند، از این رو برنامه ساز و یا سریال ساز باید دغدغه‌های مردم را در اثری که می‌سازد، منعکس کند و در تولید محتوا همه جامعه را مدنظر قرار بدهد.

وی همچنین در بخش دیگری از این مراسم درباره روند تولید سریال «حضرت موسی (ع)» گفت: ما وقتی راجع به سریال‌های «الف ویژه» صحبت می‌کنیم یعنی درباره پروژه عظیم ملی حرف می‌زنیم. سریال الف ویژه حضرت موسی (ع) هم در مرحله پیش تولید است. در این پروژه روزانه چند صد نفر در کارگاه‌هاى تولید مشغول کار هستند. آقای حاتمی کیا با تکنولوژی جدیدی قرار است تولید این سریال را انجام دهد که اقتضائات خاص خود را دارد.

تشریح روند تولید سریال «حضرت موسی (ع)» از زبان معاون سیمای رسانه ملی

او افزود: ما در ماه‌های گذشته در کشور دچار جنگ شناختی و جنگ ترکیبی بودیم. همین باعث شد افرادى از جمله برخى چهره‌ها دچار آسیب‌هایی شده باشند. جامعه انقلابی ما و توده مردم بدانند صداوسیما اقدامى بر خلاف دغدغه‌های آنان و مصلحت کشور نمى‌کند. فردى که به کشور خیانت کرده باشد قرار نیست بر سکوى رسانه ملى قرار بگیرد.

محسن برمهانی، معاون سیما درباره خبر پر سر و صدای بازگشت برخی چهره‌ها به آنتن تلویزیون نیز گفت: نمی‌توانیم همه چهره‌ها را با یک چوب بزنیم. چون هر کدام یک فرد متفاوت هستند. برای مثال فردی با نظام عناد داشته و هدفش چیزی جز مصلحت مردم بوده است؛ یکی به یک جمع بندی رسیده که الان فهمیده اشتباه کرده است. در سال ۸۸ هم این موارد را داشتیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها