تظاهرات صد‌ها تن از مردم بحرین در حمایت از زندانیان اعتصاب‌کننده

صد‌ها تن از مردم بحرین در شهر‌های مختلف این کشور با برگزاری تظاهرات حمایت خود را از زندانیان سیاسی که دست به اعتصاب غذا زده اند، اعلام کردند.
کد خبر: ۶۱۰۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰ - 19August 2023

تظاهرات صد‌ها تن از مردم بحرین در حمایت از زندانیان اعتصاب‌کنندهبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المنار، با ورود اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در زندان «جَو» بحرین به دومین هفته پیاپی خود مردم این کشور در شهر‌های مختلف تظاهرات برگزار کردند.

زندانیان سیاسی در بحرین پیش از این اعلام کرده بودند که در اعتراض به اوضاع بهداشتی و برخورد‌های غیرانسانی مسئولان زندان جو دست به اعتصاب غذای نامحدود می‌زنند.

فعالان سیاسی در بحرین شب گذشته با برگزاری تظاهرات در مناطق مختلف و قرائت قرآن برای بهبود اوضاع زندان سیاسی این کشور دعا کردند.

این در حالیست که وزارت کشور بحرین همچنان با پیگیری درخواست‌های صد‌ها زندانی سیاسی این کشور مخالفت می‌کند. ساکنان مناطق السنابس، دمستان، کرباباد و الدراز در حمایت از این زندانیان اعتصاب کننده و حقوق پایمال شده آن‌ها تظاهرات برگزار کردند.

خانواده‌های زندانیان مذکور نیز شعار‌هایی در حمایت از آن‌ها و لزوم آزادی‌شان سر دادند. شرکت کنندگان در این تظاهرات از نهاد‌های حقوق بشری خواستند برای پایان دادن به این اعتصاب غذا و توقف نقض حقوق زندانیان سیاسی در بحرین وارد عمل شوند. شهروندان بحرینی مقیم انگلیس نیز مقابل سفارت این کشور در لندن تجمع برگزار کردند.

«حسین الدیهی»، معاون جمعیت الوفاق بحرین در مصاحبه با المیادین تاکید کرد که سرکوب زندانیان سیاسی در بحرین در تعداد بازداشتی‌هایی که اعتصاب غذا کرده‌اند، کاملاً نمود دارد. اعتصاب غذای این زندانیان پیام روشنی دارد مبنی بر اینکه حقوق بشر و آزادی‌های اساسی را نمی‌توان به خطر انداخت.

الدیهی با اشاره به اینکه موارد متعددی از حالت بیهوشی و وخامت وضعیت سلامتی ناشی از این اعتصاب در بین زندانیان به ثبت رسیده است، به شدت با تهدید اعتصاب کنندگان و قرار دادن آن‌ها در سلول انفرادی اعلام مخالفت کرد و خواستار ارائه مراقبت‌های پزشکی لازم به آن‌ها شد.

زندانیان سیاسی بحرینی پیشتر با صدور بیانیه مشترکی اعلام کرده بودند: مسئولان زندان جو، حقوق اولیه‌ای را که حتی اسرای جنگی از آن برخوردار هستند از زندانیان سیاسی دریغ می‌کنند. آن‌ها منشور‌های بین المللی و حتی قوانینی که به دست خودشان نوشته شده از جمله لایحه حقوق اسرا را نقض می‌کنند.

در اظهارات صوتی بازداشت شدگان که جمعیت الوفاق بحرین در صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است، «محمد رضا» یکی از زندانیان سیاسی بحرینی می‌گوید: ما در زندان‌ها تحت شکنجه‌های روحی و جسمی هستیم.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار