مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان تاکید کرد؛

ضرورت آشناسازی کودک و نوجوانان با پیشینه پرافتخار کشور

سرهنگ «‌حبیبی» با تاکید بر ضرورت آشناسازی کودک و نوجوانان با پیشینه پرافتخار کشور و استان گیلان گفت: عینی‌سازی اسطوره‌های دفاع مقدس و ارائه آموزه‌های این حماسه ماندگار از اهدافی‌ است که دنبال‌ می‌شود.
کد خبر: ۶۱۱۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۵ - 20August 2023

ضرورت آشناسازی کودک و نوجوانان با پیشینه پرافتخار کشوربه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «‌حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با استقبال از افزایش تعامل و همکاری با این نهاد فرهنگی اظهار‌ داشت: مخاطبان این مجموعه فرهنگی از مهم‌ترین گروه‌های سنی برای فرهنگ‌سازی به‌شمار‌ می‌روند و ضرورت دارد برای شکل‌گیری شخصیت‌ آنان بر اساس الگو‌های ایرانی و اسلامی، هم‌افزایی و تلاش مضاعفی داشته‌ باشیم.

وی در همین‌ زمینه به اهمیت روش‌های‌ کار با کودک و نوجوان پرداخت و با تاکید‌ بر اینکه پایه و اساس قرار‌ گرفتن ابزار هنر و ادبیات می‌تواند در نیل به این اهداف موثر‌ باشد، افزود: کتاب نیز ابزاری مناسب است که توجه به پیشرفت فناوری‌های روز، گسترش فضای مجازی و شبکه‌های مجازی، جایگاه بی‌بدیل خود را حفظ‌ کرده و نقش موثری در فرهنگ‌سازی ایفا‌ می‌کند.

حبیبی به اهمیت آشناسازی نسل کودک و نوجوان با پیشینه افتخار آمیز کشور و استان پرداخت و اظهار‌‌ کرد: شناخت بیش‌تر این نسل از حکومت‌ شیعی آل‌بویه، شخصیت‌های تاثیر‌گذاری همچون میرزا‌کوچک‌خان و آگاهی‌ آینده‌سازان از نقش گیلانیان در پیروزی انقلاب اسلامی و جایگاه‌ مردمان این دیار در محور مقاومت، از اهدافی‌ است که ضرورت‌ دارد برای دستیابی به آن تلاش‌ کنیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان گیلان، امید‌آفرینی را در سایه تعامل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجموعه‌های فرهنگی و دانشگاهیان مهم ارزیابی‌ کرد و با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم‌رهبری(مد‌ظله‌العالی) در ارتباط با گذر مردم مسلمان ایران اسلامی از شیب‌ تاریخی و نزدیکی به قله گفت: آگاهی فرزندان ایران اسلامی از این موضوع بایستی در تمامی برنامه‌ریزی‌ها مد‌نظر‌ قرار گیرد.

حبیبی از برنامه‌های این اداره‌کل برای پیش‌گیری از مصادره مفاهیم انسانی هشت‌سال‌دفاع مقدس از سوی بیگانگان و آشناسازی جامعه با دستاورد‌های این دفاع جانانه سخن‌ گفت و افزود: عینی‌سازی اسطوره‌های دفاع مقدس و ارائه آموزه‌های این حماسه ماندگار در قالبی باور‌پذیر، از اهدافی‌است که از سوی دست‌اندرکاران این‌ مجموعه دنبال‌ می‌شود.

تشریح برنامه‌های بنیاد حفظ‌ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برای حمایت از خالقان تولیدات فرهنگی، هنری و ادبی، اعلام‌ آمادگی برای برپایی کارگاه‌های آموزشی مشترک و انتشار آثار کارشناسان، مربیان و اعضای کانون پرورش فکری در حوزه دفاع‌مقدس از دیگر موضوعاتی بود که در سخنان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان توجه قرار‌ گرفت.

گفتنی‌ است در این دیدار که روز شنبه، 28 مرداد 1402 در اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان در رشت صورت‌ پذیرفت، اکرم‌السادات‌ حسینی، سرپرست معاونت فرهنگی و حمیرا خدابنده، کارشناس‌مسئول آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و هم‌چنین، حسین اسماعیلی مسئول کارگروه نگارش دانشنامه دفاع مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان حضور داشتند و به طرح دیدگاه‌ها و نقطه‌ نظرات پرداختند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار