پیام تسلیت مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان در پی درگذشت امیر سرتیپ دوم «اسکندر بیرانوند»
سرهنگ «رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان با صدور پیامی، درگذشت فرمانده پیشکسوت دوران دفاع مقدس را تسلیت گفت. 
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان با صدور پیامی، درگذشت امیر سرتیپ دوم اسکندر بیرانوند از فرماندهان پیشکسوت دوران دفاع مقدس را تسلیت گفت.
در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله انا الیه راجعون
عروج مجاهد خستگی ناپذیر امیر سرتیپ دوم «اسکندر بیرانوند» فرمانده نام آور و شجاع دوران دفاع مقدس موجب تألم خاطر شد.
بیشک یاد و خاطره ایشان در بین محبان و علاقهمندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ ناب دفاع مقدس زنده و جاوید خواهد بود.
عزت، سربلندی، آرامش و آسایش امروز خود را مدیون فداکاریها و ایثارگریهای بزرگمردان جان بر کفی هستیم هستیم که عشق، تعهد، حماسه و شجاعت را با هم آمیختند و خاطرات به یادمانی از خود به یادگار گذاشتند.
دلاورمردیهای این فاتح «فتحالمبین» هرگز از اذهان دلیرمردان، رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس پاک نخواهد شد.
این ضایعه بزرگ را به، پیشکسوتان دفاع مقدس، مردم قهرمان پرور لرستان و خانواده محترم معزز وی تسلیت عرض نموده و برای روح بلند ایشان علو درجات را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
روحش شاد، یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
انتهای پیام/
