به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، «محمدطیب صحرایی» استاندار استان کرمانشاه، صبح امروز (دوشنبه) با سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار سردار کارگر ضمن تشکر از همکاری و همراهی استاندار کرمانشاه با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و با تاکید بر نقش ممتاز و درخشان این استان در دوران دفاع مقدس، و بیان اینکه، مردم غیور کرمانشاه شهدای بزرگی را تقدیم انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کردهاند، اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر سه موزه دفاع مقدس در سطح استان کرمانشاه توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ایجاد شده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، گفت: مردم کرمانشاه حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و ما وظیفه داریم حماسهها و مجاهدتهای این مردمان غیور را به نحوی شایسته و هنرمندانه برای نسل جوان بازنمایی کنیم، که بر همین اساس علاوه بر سه موزهی موجود، یکی از بزرگترین موزههای دفاع مقدس کشور در کرمانشاه در حال ساخت است.
سردار کارگر ضمن اظهار امیدواری درخصوص همکاری استانداری کرمانشاه جهت تدوین «دانشنامه کرمانشاه در دفاع مقدس» و رونمایی از جلد اول آن در سال جاری، پیرامون موضوع «راهیاننور» کشور خاطرنشان کرد: کرمانشاه جغرافیای بسیار مهمی در تاریخ دفاع مقدس است و باید به بحث راهیان نور در این خطه توجه ویژه شود.
وی افزود: از حدود هفت میلیون بازدید صورت گرفته از مناطق عملیاتی دفاع مقدس که قبل از دوران کرونا ثبت شد، تقریبا سه میلیون بازدید آن متعلق به شمالغرب و غرب کشور است که در این میان کرمانشاه دارای نقش ویژهای است، ضمن اینکه جذابیتها و ویژگیهای این استان در بحث راهیان نور مورد توجه فراوان جوانان و زائران قرار گرفته است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تاکید بر اهمیت جایگاه و ضرورت توجه ویژه به یادمانهای شهدای گمنام اظهار داشت: در مورد یادمانهای «بازیدراز»، «شهید شیرودی» و سایر یادمانهایی که در این استان بسیار مورد توجه هستند، امید است استانداری با تخصیص اعتبار و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای فضاسازی بهینه در این مناطق و نیز تکمیل و تجهیز مراکز فرهنگی و موزههای دفاع مقدس کرمانشاه بیش از پیش مساعدت ورزد.
نگاه ویژهی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به جغرافیا و مردم کرمانشاه
استاندار استان کرمانشاه نیز در این نشست، ضمن قدردانی از فعالیتها و خدمات فرهنگی شایان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: اینکه در استان کرمانشاه چهار موزه دفاع مقدس در دست ساخت قرار دارد بیانگیر نگاه درست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به جغرافیای کرمانشاه و مردم این استان در دفاع مقدس است.
صحرایی با اشاره به اهمیت موضوع گردشگری در جهت ایجاد اشتغال و کارآفرینی و با بیان اینکه، بحث گردشگری دفاع مقدس یکی از بحثهای عمده است که حتما بر روی آن تمرکز میکنیم، افزود: استان کرمانشاه ظرفیتهای فراوانی در این حوزه دارد که این موضوع عملا به توسعه استان کمک میکند، ضمن اینکه فرصتهای خوبی را نیز برای اقتصاد استان به دنبال دارد.
استاندار کرمانشاه درباره همکاری جهت تکمیل یادمانها و ضرورت اتمام پروژه مراکز فرهنگی و موزههای دفاع مقدس گفت: در سطح استان برای ساخت، تکمیل و تجهیز این مراکز مهم، بهویژه یادمانهای «بازیدراز» و «شهید شیرودی» اهتمام جدی وجود دارد که ضرورتاً پیگیر آنها خواهیم بود.
صحرایی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه تصریح کرد: در پی دور بعدی سفر رئیس جمهور به استان، هماهنگیهای لازم صورت خواهد گرفت تا از توان دولت نیز در کمک به ساخت یادمانها و موزههای استان استفاده شود؛ لذا امیدواریم موزه دفاع مقدس کرمانشاه که مورد تاکید و مطالبه پیشکسوتان استان در دفاع مقدس نیز هست، در سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری برسد.
در این نشست «علیاصغر جعفری» معاون هماهنگکننده و امور استانهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «سید حسین ستوده» رئیس بازرسی این بنیاد، سردار «بهروز خوشبخت» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه و سرهنگ «مهدی امیریان» دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/ ۱۳۴