مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران:

«اربعین حسینی» یک انقلاب عظیم فرهنگی و «جهاد تبیین» است

«کهنسال» گفت: اربعین حسینی یک انقلاب عظیم و جهاد تبیین به تمام معنا و قابل درک برای همه دوستداران و عامل وحشت برای همه دشمنان است.
کد خبر: ۶۱۱۵۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱ - 21August 2023

////////به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، جلسه سرهنگ «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و معاونین دو مجموعه صبح امروز در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران برگزار شد.

«سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران اظهار داشت: اربعین حسینی یک انقلاب عظیم و جهاد تبیین به تمام معنا و قابل درک برای همه دوستداران و عامل وحشت برای همه دشمنان است و این حرکت عظیم انقلابی بیش از گذشته اثر خود را خواهد گذاشت.

وی با اشاره به اینکه بنیاد شهید حیات طیبه انقلاب و یک دستگاه معنوی است، گفت: هرچقدر هم تنیدگی بین دو مجموعه بیشتر باشد اثرات و تبعات آن به جامعه هدف و تقویت روحیه ایثار موثر خواهد بود.

این مسئول با اشاره به انقطاع نسلی که در اثر جنگ ترکیبی بوجود آمده است، تصریح کرد: باید هنرمندان و خلاقانه و با تجمیع همه ظرفیت‌ها در یک سنگر اقدامات تبیینی را خواهیم داشت و جوانان و نوجوانان شیفته و تشنه موضوعات معنوی بهره‌مند شوند.

کهنسال با بیان اینکه باید از فرصت خدمت به مردم استفاده کنیم، ادامه داد: در مازندران در حجم و گستره وسیعی در بحث نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت امید داریم که یک بخش از آن یادواره‌های شهدا است که در راستای مردمی شدن ریل گذاری خوبی اتفاق افتاد و برای بهره برداری از مردمی شدن آن باید نمادسازی کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه باید در رفع گرفتاری و مشکلات جامعه ایثارگری تلاش کنیم، بر حضور مدیران در میدان در راستای مطالبه گری تأکید کرد و اذعان داشت: نیازمند یکپارچگی دستگاه‌های مختلف استان در حوزه ایثار و شهادت هستیم.

وی با تأکید بر تکریم فرماندهان و سرداران دفاع مقدس استان به خدمات ارائه شده در حوزه شهدای مدافع حرم اشاره کرد و گفت: برای ۳۳ فرزند پسر و ۲۷ دختر شهدای مدافع حرم وکیل گرفتیم و در حوزه پایش سلامت نیز برای خانواده شهدای مدافع حرم انجام دادیم.

این مسئول با بیان اینکه امروز نگاه ما به خانواده شهدا نگاه قرارگاه فرهنگی و رسانه‌ای است، تأکید کرد: در این راستا نیازمند تولید محتوا هستیم و در این راستا گام‌های موثری برداشته شد. 

کهنسال در پایان در رابطه با ساماندهی مزار شهدا، مستندسازی آثار شهدا، جانبازان و آزادگان، تاریخ شفاهی والدین، جانبازان و آزادگان عزیز، چاپ کتاب، تولید مستند، تیزر، اختصاص یک درصد اعتبارات فرهنگی در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، قوانین مغفول مانده، همکاری متقابل، داشتن برنامه و اقدام مشترک، حفظ تکریم ایثارگران در دستگاه‌ها مطالبی را عنوان و بر تعامل و هم افزایی بیشتر دو مجموعه تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار