به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، صبح امروز ۳۰ مرداد ماه سردار «محمدجواد زادهکمند» فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با یکدیگر دیدار کردند.
سردار زادهکمند اظهار داشت: رویکرد ما مشارکت فعال و تبدیل دوران سربازی به دوران تعلیم، تربیت و رشد و تعالی سربازان است. ۳۹ کارکرد برای سربازی تعریف کردهایم و قصد داریم هر سرباز با یک مهارت تخصصی و یک بسته مهارت عمومی از نیروهای مسلح خارج شود.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: ۸۰ درصد سربازان تحت پوشش مهارتی هستند و توانمند سازی سربازان و تسهیل گری برای اشغال سربازان جزو برنامههای ما است.
وی با بیان اینکه با ۲۷ دستگاه توافق نامه همکاری امضا کرده ایم اظهار کرد: در زمینه مهارتهای تخصصی ما ۵۱۲ تخصص را با سایر مجموعهها تعریف کردهایم و ارکانی متفاوتی برای قرارگاه تعریف شده که مهمترین آن شورای عالی مهارت آموزی است.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: ما در ۶ سال گذشته نزدیک به ۳ هزار مجتمع آموزشی در نیروهای مسلح ایجاد کردهایم و بالغ بر ۱۴ هزار محیط کار واقعی در یگانهای نیروهای مسلح برای سربازان وظیفه داریم.
وی با بیان اینکه ما دو هزار و ۸۰۶ مربی داریم که کلاسهای مهارت آموزی را در سطح کشور برای سربازان وظیفه برگزار میکنند گفت: در شش سال گذشته نزدیک به یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر را تحت آموزش قرار دادهایم و موضوع کیفی سازی آموزش را برای سربازان دنبال میکنیم.
سردار زاده کمند با بیان اینکه به دنبال کیفیت حداکثری مهارت آموزی هستیم و نزدیک به ۶۶۶ هزار نفر مهارتهای تخصصی تا به امروز کسب کرده اند و برای سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده تا ۵۹۵ هزار سرباز وظیفه آموزشهای مهارتی را کسب کنند.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: تلاش کرده ایم افراد در بدو ورود به نیروهای مسلح پنج مهارت عمومی را کسب کنند و در حوزه مهارتهای تخصصی از هر فرصتی استفاده خواهیم کرد تا بهترین آموزش به افراد داده شود.
سردار زاده کمند ادامه داد: مدلهای مختلف آموزش را برای سربازان در اقصی نقاط کشور داریم تا با توجه به شرایط آن سازمان و اقلیم منطقه، آموزشهای لازمه به سربازان داده شود.
وی با بیان اینکه به دنبال استفاده بهتر از اوقات فراغت سربازان هستیم و قصد داریم حداکثر استفاده را نیز از ظرفیت دستگاهها برای مهارت آموزی سربازان داشته باشیم گفت: ما به دنبال این هستیم که افراد را سوق دهیم قبل از ورود به خدمت سربازی مهارتهایی را کسب کنند و در لایحه مهارت آموزی نیز این موضوع دیده شده است.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح بیان کرد: مدت ۲ سال خدمت فرصت بسیار خوبی است تا جوانان رشد پیدا کنند و برای بعد از خدمت خود مهارتی را کسب کرده باشند.
در ادامه مهرداد عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با بیان اینکه در سال ۹۶ اتفاق خوبی در زمینه مهارت آموزی رخ داده اظهار کرد: امروز باید سعی کنیم تصمیمات کمک کننده به وضع موجود بگیریم تا اتفاقات خوبی در کشور رخ دهد.
وی با اشاره به اینکه امروز باید توجه بیشتری به مسیری که از سال ۹۶ پایه گذاری شده داشته باشیم گفت: جمهوری اسلامی به عنوان یک الگوی موفق، امید بسیاری از کشورها و اقلیمها است و اینکه سربازی را توانمند کنیم نیز یک الگوی موفق است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای افزود: باید کمک کنیم این الگوی موفق در کشورهای دیگر نیز جاری شود و ما میتوانیم این الگو را در خارج از مرزهای خود نیز معرفی کنیم.
عظیمی ادامه داد: باید هم افزایی را در دستگاههای دیگر داشته باشیم و بتوانیم مهارت آموزی را توسعه دهیم. ما میتوانیم برای سطوح مدیریتی کشور نیز مهارتهای روز را آموزش دهیم تا برای زندگی خود مهارتهایی را کسب کنند.
وی گفت: در دنیای امروز باید این مهارتها را برای جوانان به روز رسانی کنیم، دوران سربازی فرصت بسیار خوبی است که در جامعه هدف بتوانیم سرمایه گذاری کنیم و آموزشهای مهارتی را برای سربازان داشته باشیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با بیان اینکه موضوع فرهنگسازی بسیار مهم است و برای فرهنگ سازی باید از ظرفیتهای متفاوتی استفاده کرد گفت: امسال برای اولین بار مسابقه ملی مهارتی سربازان قرار است برگزار شود که برای این مسابقات میتوان برنامه ریزی بسیار مناسبی کرد تا به بهترین شکل اجرایی شود.
انتهای پیام/ 241