به‌مناسبت هفته دولت صورت گرفت؛

دیدار جمعی از مسئولان شهرستان فنوج با خانواده شهید «اربابی»

به‌مناسبت هفته دولت، شورای اداری شهرستان فنوج، امام جمعه، مدیران و مسئولین، و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان فنوج با خانواده شهید اربابی دیدار کردند.
کد خبر: ۶۱۲۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸ - 25August 2023

دیدار با خانواده شهدای شهرستان فنوج به مناسبت هفته دولتبه گزارش دفاع‌پرس از زاهدان،  به مناسبت آغاز هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر شورای اداری شهرستان فنوج، امام جمعه، مدیران و مسئولین، و فرماندهان نظامی و انتظامی این شهرستان با خانواده شهید «سهراب اربابی» دیدار کردند.

«سید محمدعلی قریشی» امام جمعه شهرستان فنوج در این دیدار گفت: آرامش و آسایش امروز جامعه مدیون رشادت و شجاعت شهیدانی است که برای دفاع از خاک و مردم این سرزمین و برای سربلندی انقلاب اسلامی در برابر دشمنان ایستادند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

در ادامه، «اکبر پاینده» معاون عمرانی فرماندار شهرستان فنوج اظهار داشت: یکی از وظایف مهم تمامی مدیران و مسئولین دیدار، دلجویی و قدردانی از خانواده معظم شهداست.

سرگرد پاسدار «محمود پرورش» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فنوج هم خاطرنشان کرد: تربیت چنین فرزندان رشید و دلاورمردانی که توانستند باخون خود درخت اسلام را آبیاری کنند، جهاد بزرگی است و تمامی خانواده‌ها با الگوگیری از مادران شهدا نسبت به تربیت فرزندان خود براساس رهنمودهای بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی (مدظلعه العالی) تلاش کنند.

در پایان این دیدار از خانواده و مادر شهید «سهراب اربابی» تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار