به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، حجتالاسلام و المسلیمن «سید محمدعلی آلهاشم» نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، امروز (دوشنبه)، در دیدار رئیس جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با بیان اینکه تنوع فرهنگی اقوام ایرانی دارای ظرفیت های بالقوه است، اظهار داشت: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با زبان هنر و سینما تنوع فرهنگی و ظرفیت ها را به نمایش خواهد گذاشت و مشعل اتحاد ملت را روشن تر خواهد کرد.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه همه دستگاه اجرایی و متولیان فرهنگ و هنر استان باید در خدمت جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باشند افزود : در مقطع حساس کنونی که دشمن با تمام توان و با هجمه های فرهنگی وحدت و یکپارچگی ملت ما را نشانه گرفته اند برگزاری این جشنواره ملی یک ضرورت است.
وی ادامه داد: اگر ما براي حوزه هاي فرهنگي و بیان ارزش های ملی و دینی با زبان هنر برنامه ريزي نداشته باشيم، ديگران برنامه ريزي خواهند که رخنه آن ها به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی آسیب های جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تلاش های خستگی ناپذیر مدیران و عوامل اجرایی جشنواره را قابل تقدیر دانست و خطاب به آنها گفت: حساسیتی که برای پیشبرد اهداف جشنواره در نظر گرفته اید میتواند مفاهیم غنی از فرهنگ و آداب و رسوم ملت ایران را به تصویر بکشید و در قاب سینما ماندگار سازید.
حجت الاسلام آل هاشم با تاکید بر اینکه سینمای بعداز انقلاب مانند دژ مستحکم در برابر نفوذ انديشه هاي بيگانه عمل کرده است گفت: از نگاه رهبر انقلاب فیلم و سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانهی فوقالعادهای است، یعنی واقعاً الان هیچچیزی مثل سینما اثرگذار نیست.
امام جمعه تبریز کارآمدترین روایتگرِ واقعیت و حقیقت را سینما عنوان کرد و تاکید کرد : هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوههای هنرىِ روایت یک واقعیت و یک حقیقت کارآمد، پیشرفته و متعالی نبوده است.
در ابتدای این دیدار «مهدی حیدری» رئیس جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی از روند اجرایی جشنواره، مراسم رونمایی از پوستر جشنواره، اهداف جشنواره و نگاه مثبت وزارت ارشاد به جشنواره گزارش داد.
حیدری با تقدیر از نگاه جامع علمی حجت الاسلام و المسلیمن آل هاشم به مباحث فرهنگی خصوصا نگاه حمایتی به جشنواره فیلم اقوام از همکاری همه جانبه دکتر تراب محمدی و مجموعه استانداری آذربایجان شرقی تقدیر و از عدم همکاری برخی دستگاههای استان گلایه کرد.
«کریم فرشاد» دبیر اجرایی جشنواره نیز از هزینه کرد بیش از یک میلیارد تومانی موسسه فصل هنر برای ایجاد زیرساخت های جشنواره ملی فیلم اقوام و از اقدامات اجرایی انجام شده، تعداد فیلمهای رسیده به دبیر خانه جشنواره، پتانسیل ها نیازمندی ها جشنواره گزارش داد.
«فرید حیدری» قائم مقام رئیس جشنواره ملی فیلم اقوام نیز در این دیدار ،با اشاره به اهمیت و جایگاه استراتژیک این در سینمای ایران این رویداد مهم فرهنگی هنری را نقطه عطفی در اتحاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی اقوام ایرانی دانست.
انتهای پیام/