نماینده ولی فقیه در لرستان:

دشمن به دیپلماسی خود تعهدی ندارد و دولت سیزدهم در این راستا آمریکا را سر در گم کرده است

حجت‌الاسلام شاهرخی گفت: دشمن به دیپلماسی خود تعهدی ندارد و دولت سیزدهم در این راستا آمریکا را سر در گم کرده و حافظ منافع مردم است.
کد خبر: ۶۱۳۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲ - 01September 2023

دشمن به دیپلماسی خود تعهدی ندارد و دولت سیزدهم در این راستا آمریکا را سر در گم کرده است

به گزارش دفاع‌پرس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید احمدرضا شاهرخی» نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم‌آباد ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر در خدمت‌گذاری الگو و ممتاز بودند و پاداش خدمتگذاری خودشان  که شهادت در راه خدا بود گرفتند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان اینکه هفته دولت یادآور زیبایی‌های ملت ایران و زشتی‌های دشمنان داخلی و خارجی کشور است، افزود: مردم قهرمانان اصلی این رویداد هستند.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به سفرهای اخیر وزرا به لرستان عنوان کرد: امیدواریم سفرهای استانی وزرای دولت سیزدهم همراه با خیر و برکت و گشایش  در امور مردم  متدین و انقلابی باشد.

وی هفته دولت را  فرصتی مناسب برای بازنگری یک ساله و بیان عملکرد دانست و بیان کرد: باید نقاط قوت حفظ و ادامه ‌پیدا کند و نقاط ضعف برطرف شوند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان اینکه تلاش و پشتکار رئیس‌ جمهور ، توجه به ظرفیت‌های داخلی، برجسته کردن شعارهای انقلاب اسلامی، عدالت طلبی، تقسیم عادلانه امکانات، دوری از اشرافی‌گری و استکبارستیزی، نفی تبعیض از ویژگی‌های دولت سیزدهم است، گفت: تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام لرستان ضروری است.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود اعتبارات بیشتر شود و رضایتمندی مردم مدنظر قرار گیرد، تصریح کرد: امسال شاهد افتتاح پروژه‌های بیشتری نسبت به سال گذشته بودیم، اما امیدوارم برای سال آینده تلاش و اقدام جهادی  بیشتری صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه دیپلماسی همواره از سوی دشمن مطرح می‌شود، گفت: دشمن به دیپلماسی خود تعهدی ندارد و دولت سیزدهم در این راستا آمریکا را سر در گم کرده و حافظ منافع مردم است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان اینکه حفظ رویکرد فشار حداکثری و بازدارندگی ایران و جلوگیری از پیشرفت از سوی دشمن همواره در دستور کار قرار دارد، افزود: سیاست دائمی آمریکا تقویت ناامنی و بی ثباتی در کشور است.

امام جمعه خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: حیله دشمن سرگرم کردن کشورهای منطقه است، اما ایران با قدرت و اقتدار بیش از گذشته ایستادگی می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها