به گزارش دفاعپرس از اهواز، جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر از عزاداران اربعین حسینی امروز از آستان متبرک سبزقبا (ع) تا بقعه محمد ابن جعفر طیار (ع) شهرستان دزفول راهپیمایی و عزاداری کردند.
پیاده روی بزرگ عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) شهر مقاوم دزفول همزمان با سراسر کشور آغاز شد و پس از طی مسافت ۱۳ کیلومتری به پایان رسید.
در طول مسیر مواکبی برای خدمت رسانی و توزیع نذری به عزاداران اربعین حسینی برپا و واحدهای سیار سازمان آتش نشانی و امدادی، راهپیمایی حرم تا حرم دزفول را پشتیبانی کردند.
دستگاههای دیگری نیز نظیر اورژانس، هلال احمر و شهرداری دزفول و مواکب بخش مرکزی در طول مسیر حضور داشتند و به عزاداران خدمات رسانی کردند.
یک کاروان از اسرا در سال ۱۳۸۱ این مسیر ۱۳ کیلومتری را در اربعین حسینی طی کردند و در سالهای بعد نیز عزاداران زیادی به این کاروان پیوستند و در پیاده روی از سبزقبا تا محمد ابن جعفر(ع) شرکت کردند.
انتهای پیام/