در پی دستگیری یکی از عوامل اغتشاشات و مسمومیت‌ها در فارس؛

سازمان اطلاعات فراجا استان فارس اطلاعیه‌ای صادر کرد

سازمان اطلاعات فراجا استان فارس اطلاعیه‌ای صادر کرد با اعلام سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان فارس، اصلی ارتباط با شبکه‌های معاند و برنامه‌ریزی برای ایجاد ناامنی در استان فارس دستگیرشد.
کد خبر: ۶۱۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳ - 08September 2023

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان فارس طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: فردی با هویت معلوم وسابقه دار در اغتشاشات سال گذشته که ضمن ارتباط با شبکه‌های معاند و راه‌اندازی چند گروه در فضای مجازی اقدام به انتشار محتواهای خلاف واقع، تحریک آميز و برنامه‌ریزی برای خرابکاری سازمان یافته و تشویش اذهان عمومی کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

در اطلاعیه این سازمان آمده است: «در بررسی سوابق متهم اسناد و مدارک متقنی از جمله دخالت موثر در ماجرای «مسمویت دانش‌آموزان»، ارتباط پیوسته با شبکه‌های معاند و مخالف نظام، اخذ مبالغی از رابطین خارج از کشور برای خرابکاری، تخریب اموال عمومی در اغتشاشات سال گذشته و تحریک افراد با سنین پایین برای خرابکاری وجود دارد.»

سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان فارس در این اطلاعیه تصریح کرد: با کسانی که قصد ایجاد ناامنی و برهم زدن نظم و امنیت عمومی مردم و شهروندان را داشته باشند به شدت  برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین