به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تبریز، حجتالاسلام سید محمدعلی آل هاشم به مناسبت روز سینما در نشست صمیمی جمعی از فعالان سینمای تبریز با وی در سینما ۲۹ بهمن اظهار داشت: در تقارن روز تولد مرتضی آوینی با روز سینما چه زیباست که سینما را با عینک آوینی ببینیم و نقد کنیم و لذت ببریم.
وی ادامه داد: شهید مرتضی آوینی از کسانی بود که کوشید نوع جدیدی از سینما را ارائه کند که متناسب با عرصه های معنوی انقلاب و دفاع مقدس باشد، سبک آوینی مبتنی بر حکمت و شهود بود و نام سینمای اشراقی را بر آن گذاشت.
حجتالاسلام آل هاشم گفت: با پررنگ شدن حضور معنویت در آثار سینمایی، گونه های جدیدی با عناوینی مختلف همچون سینمای دینی، سینمای معناگرا، سینمای ماورا و سینمای استعلایی یکی پس از دیگری پا به عرصه سینمای ایران نهادند.
حجتالاسلام آل هاشم با اشاره به تقارن تقویمی روز سینما گفت: ۲۱ شهریور، روز ملی سینما در ایران است، عدهای مقطع ورود سینماتوگراف توسط «مظفرالدین شاه» به ایران را ۲۱ شهریور میدانند و عدهای روز آغاز فیلمبرداری «آبی و رابی» نخستین فیلم داستانی سینمای ایران را در این روز میدانند، اما من دوست دارم روز سینما را به روز مبارک دیگری پیوند زده و متبرک کنم؛ چرا که ۲۱ شهریور روز تولد شهید آوینی است و چه روزی بهتر از این روز برای گرامیداشت سینما و چه زیباست که سینما را با عینک آوینی ببینیم و نقد کنیم و لذت ببریم.
امام جمعه تبریز تصریح کرد: شهید مرتضی آوینی از کسانی بود که نوع جدیدی از سینما را ارائه کرد تا متناسب با عرصه های معنوی دفاع مقدس باشد. از این رو، بجای پرداختن به شیوه های سنتی روایتگری به روش های جدید که مبتنی بر حکمت و شهود بود، روی آورد که از دستاورد آن سینمای دینی و سینمای معناگراست.
انتهای پیام/