با تلاوت قاریان بین المللی

مجلس ترحیم استاد ابوالفضل علامی در قم برگزار شد

مراسم اولین شب درگذشت مرحوم ابوالفضل علّامی، استاد و داور بین‌المللی قرآن کریم عصر چهارشنیه ۱۸ آذر با تلاوت قاریان بین المللی کشور در مسجد امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد.
کد خبر: ۶۱۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲ - 10December 2015

مجلس ترحیم استاد ابوالفضل علامی در قم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، در مراسم اولین شب خاکسپاری مرحوم علامی شخصیتهای برجسته قرآنی کشور از جمله مهدی قرهشیخ لو، پورزرگری، ابوالقاسمی، حاج ابوالقاسم، حاجی شریف، حجتالاسلام شهیدی، نمایندگان تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آشتیانی و امیرآبادی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرماندهانی از سپاه و لشکر 17 علی بنابی طالب(ع)، مسئولان مؤسسات قرآنی استان قم و تشکلهای ملی قرآن و ... حضور داشتند.

در این مراسم، دو تن از قاریان برجسته کشور از جمله پورزرگری و ابوالقاسمی، به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند. همچنین، پخش قرائت تاریخی مرحوم علامی در محضر امام راحل(ره) در اوایل دهه شصت از جمله برنامههای این مراسم بود.

سخنران این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم بود که در سخنانی به ذکر جایگاه قرآن نزد پیامبر اکرم(ص) و زندگی قرآنی مرحوم علامی پرداخت.

وی در این مراسم گفت: اگر کسی به دنبال رضایت خداوند باشد قطعا باید خود را بیش از پیش به پیامبر اکرم(ص) نزدیک کند و ایشان را دوست بدارد.

وی افزود: اگر کسی مثل پیامبر(ص) زندگی میکند قطعاً عاشق خداست و پیروی از پیامبر نیز با مطالعه سیره زندگانی ایشان ممکن است که یکی از بارزترین این ویژگیها عشق و علاقه وافر حضرت به قرآن است.

این حافظ قرآن بیان کرد: رفتار انسان در برابر قرآن نشان دهنده نسبت او با یک مسلمان واقعی عاشق پیامبر است؛ چیزی که مرحوم علامی به خوبی در خود جای داده بود و سعی داشت که در همه امور همچون پیامبر رفتار کند.

این استاد حوزه دانشگاه اظهار کرد: از جمله برکات قرآنی پیامبر و پیروان خاص ایشان معلمی قرآن است که در این زمینه، حضرت پیامبر فرمودند که ماهیان دریا نیز بر معلم قرآن درود میفرستند.

وی بیان کرد: یکی از نشانههای پیامبر زیاد خواندن و زیبا خواندن قرآن است که داستانهای فراوانی در این زمینه برای ما به یادگار مانده است و مرحوم علامی نیز سعی میکرد همیشه این خصوصیت را در خود داشته باشد؛ مرحوم علامی از پیشگامان قرائت قرآن پس از انقلاب در کشور بود زمانی که ایشان نزد امام راحل با آن صوت جلی قرائت کردند بسیاری از مردم با این سبک قرائت آشنایی نداشتند و این شکل قرائت در کشور باب نشده بود.

این استاد حوزه تصریح کرد: تمام فعالیتهای مرحوم علامی باقیات و صالحاتی است که از ایشان به یادگار ماند و امروز بسیاری از مردم جامعه ما از این تألیفات گرانسنگ استفاده میکنند.

استاد علامی روز یکشنبه 16 آذر ماه پس از اقامه نماز مغرب و عشا و برگزاری جلسه قرآن، دار فانی را وداع گفت و صبح چهارشنبه، از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع و پس از طوف و اقامه نماز در آستان امامزاده علی بن جعفر(ع) قم خاکسپاری شد.

 

 

 

نظر شما
پربیننده ها