فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اصفهان:

برنامه‌های هفته دفاع مقدس با رویکرد جهاد تبیین برگزار می‌شود

«الیاسی» از برگزاری ده‌ها برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس در شهر بهارستان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها را رویکرد جهاد تبیین برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۱۸۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲ - 23September 2023

ده‌ها برنامه شاخص در شهر بهارستان در هفته دفاع مقدس اجرا می‌شودبه گزارش دفاع پرس، سرهنگ پاسدار «محمد حسین الیاسی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) شهر بهارستان امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران گفت: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با رویکرد جهاد تبیین و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در سه سطح پایگاه‌های مقاومت، حوزه های مقاومت و ناحیه های مقاومت برای قشرهای مختلف مردم به ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی به برنامه های شاخص هفته دفاع مقدس در شهر بهارستان اشاره کرد و افزود: برگزاری نمایشگاه بزرگ در محور میانی شهر بهارستان با همکاری سایر ارگان های شهری، اجرای گروه سرود، اکران فیلم، رژه موتوری و خودرویی، اجرای طرح «محله‌های کرامت و سپاه» در روستاهای قلعه شور و کیچی، نواختن زنگ ایثار و مقاومت در مدارس سطح شهر، مستقر شدن گروه های جهادی در حوزه پزشکی و دندانپزشکی در روستاهای همجوار، از جمله این برنامه‌های شاخص است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) شهر بهارستان به مصادف بودن هفته دفاع مقدس با بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: برنامه هایی از جمله کمک های مؤمنانه که شامل سبدهای لوازم التحریر است در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار می گیرد و همچنین برگزاری یادواره شهدا به خصوص یادواره شهدای مدارس اشاره انجام می شود.

الیاسی عطرافشانی گلزار شهدا با همراهی مسئولان شهری ، حضور بسیجیان در آئین سیاسی عبادی نماز جمعه را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس در این شهر بیان کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها