مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان خبر داد؛

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی موسیقی نوای مهر در لرستان

حجت‌الاسلام «هاشمی» گفت: جشنواره بین‌المللی موسیقی نوای مهر از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در ۴۵ سال گذشته است و در روزهای آتی در لرستان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۶۱۸۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱ - 24September 2023

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی موسیقی نوای مهر در لرستان

به گزارش  دفاع‌پرس از خرم آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین «هبت‌اله  هاشمی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در جلسه هماهنگی مدیران شهرستان بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: جشنواره بین‌المللی موسیقی نوای مهر از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در ۴۵ سال گذشته است و در برگزاری میزبان ۱۰ کشور حوزه مقاومت  هستیم.

وی ضمن اشاره به  موضوع جشنواره بین‌المللی موسیقی نوای مهر، افزود: این جشنواره سال گذشته در تهران به صورت ملی برگزار شد و امسال به صورت بین المللی به میزبانی لرستان برگزار می‌شود. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: ۱۱۴ اثر از  کشورهای مختلف دنیا به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

 وی با  اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان لرستان خاطر نشان کرد:  در آینده نزدیک  شاهد برگزاری  اجلاسیه کنگره ملی شهدا ی لرستان و  همچنین جشنواره مقاله‌ نویسی  با  موضوع اجتماعی به میزبانی بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان  خواهیم بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار