مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد؛

نقش کلیدی روحانیون و معلمان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

سرهنگ «خواست‌خدایی» گفت: در دوران انقلاب و‌ دفاع مقدس دو گروه روحانیون و معلمان نقش کلیدی و مهمی داشتند، روحانیون در مساجد و معلمان در مدارس فعالیت می‌کردند، که هر دو گروه مظلوم واقع شدند.
کد خبر: ۶۱۹۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴ - 28September 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یاسوج، سرهنگ «سلمان خواست‌خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد امروز در نشست تخصصی و خاطره‌گویی گرامیداشت هفته دفاع مقدس در حوزه علمیه علی بن موسی‌الرضا (ع) یاسوج، اظهار داشت: این روزها یادآور روزهای حماسه و خون است مخصوصاً سالروز شکست حصر آبادان که رزمندگان دلاور و شجاع و قهرمان استان کهگیلویه و بویراحمد در آن نقش مهمی داشتند.

نقش کلیدی روحانیون و معلمان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

وی با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، افزود: یاد و نام شهدا به‌ویژه ۳۴ شهید روحانی استان کهگیلویه و بویراحمد که در کنار رزمندگان هم نقش تبلیغی و هم نقش رزمی داشتند را گرامی می‌داریم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امروز ولی فقیه مثل دوران اوایل انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مظلوم مانده و و خیلی کم‌ در کتاب‌ها به نقش کلیدی امام عظیم‌الشان و جایگاه ولی فقیه پرداخته شده است.

خواست‌خدایی بیان داشت: رزمندگان دفاع مقدس به نتیجه کار نداشتند بلکه ۹۵ درصد حرف آنها در مصاحبه‌ با رسانه‌ها این بود که ما با لبیک به فرمان امام در جبهه‌ها حضور پیدا کردیم و بخش دیگر که در وصیت‌نامه شهدا آمده این است که امام را تنها نگذارید.

وی ابراز داشت: در دوران انقلاب و‌ دفاع مقدس دو گروه روحانیون و معلمان نقش کلیدی و مهمی داشتند، روحانیون در مساجد و معلمان در مدارس فعالیت می‌کردند که هر دو گروه مظلوم واقع شدند.

نقش کلیدی روحانیون و معلمان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: روحانیون و معلمان نقش بسزایی در تشویق و ترغیب رزمندگان برای حضور در جبهه‌ها و تربیت دینی و اسلامی آنها ایفا کردند و در آن زمان که امام (ره) فرمود مسجد سنگر است، هم پشتیبانی جنگ، هم اعزام نیرو و هم حل مشکلات و مسائل مردم در مسجد انجام می‌شد.

خواست‌خدایی تصریح کرد: همیشه چادرهای کمک به جبهه جلوی مسجد برپا بود و محور این فعالیت‌ها امامان جماعت بودند، تربیت فرماندهان توسط امامان جماعت صورت می‌گرفت.

وی با بیان اینکه در روایات آمده که مرکب خودنویس علما افضل است به خون شهدا، متذکر شد: با اینکه شهید با ریختن اولین قطره خونش تمام گناهشان بخشیده می‌شود، ولی مرکب خودنویس علما افضل است.

در پایان این نشست که با حضور طلاب و اساتید حوزه علیمه یاسوج برگزار شد سرهنگ خواست‌خدایی از زحمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام «ابراهیم بهشت» رئیس حوزه علمیه و حجت‌الاسلام «سیاوش علیزاده» مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای چنین برنامه‌هایی تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت: همین فرهنگ ایثار و شهادت است که کشور ما را به فتح‌های بزرگ نزدیک و نزدیک‌تر می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها