مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران:

مجاهدت رزمندگان آموزش و پرورش در دفاع مقدس باید مستندسازی شود

سرهنگ پاسدار «سلامی» به نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مجاهدت رزمندگان آموزش و پرورش باید مستندسازی شود.
کد خبر: ۶۱۹۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴ - 30September 2023

فرهنگیان بابصیرت‌ترین رزمندگان در دفاع مقدس بودندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، با بیان اینکه دفاع مقدس برای ملت ایران یک جهاد مقدس بود که نظیر آن را در تاریخ ایران نداریم، اظهار داشت: یکی از عوامل مهم پیروزی ما در دوران دفاع مقدس حضور آحاد مردم در صحنه مجاهدت بود.

وی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران در این سال‌های با عظمت جنگ را جهاد فی سبیل الله می‌دانستند، افزود: همه مردم ایران به نحوی در این جهاد مشارکت داشتند و با تقدیم جان و مال خود مجاهدت‌های بزرگی را انجام دادند و از خطوط مقدم جبهه‌ها تا پشت جبهه‌ها، منازل، مساجد، پایگاه‌ها و دستگاه‌های مختلف نقش موثر و تعیین کننده داشتند.

این مسئول بیان کرد: قدرت ایمان، توکل، توسلات و معنویت در جنگ از دیگر ویژگی‌های دفاع مقدس بود که به رزمندگان قدرت ایستادگی، مقاومت و شجاعت در مقابل دشمن می‌داد.

این مسئول با بیان اینکه پیروی از امام و ولایت و وحدت بین نیرو‌های مسلح از عوامل مهم پیروزی‌ها در دفاع مقدس بودند، گفت: دفاع مقدس قله ایستادگی و مقاومت ملت ایران بود و امروز تمام ارزش‌های اسلامی این ملت و اقدامات برای حفظ و نشر ارزش‌های دوران دفاع مقدس ذیل این قله رفیع انجام می‌شود.

سرهنگ پاسدار سلامی ادامه داد: دفاع مقدس به دشمن ثابت کرد در مقابل ملت منسجم و انقلابی نمی‌تواند رویارویی مستقیم داشته باشد و میدان رویارویی را تغییر داد.

این مسئول با بیان اینکه امروز دشمن در جنگ نرم، شناختی و رسانه‌ای باور‌ها و اعتقادات ملت را هدف قرار داده است، گفت: امروز روز مجاهدت است و معلمان انقلابی می‌توانند دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی بسازد.

وی به نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: رزمندگان فرهنگی و دانش آموز از خطوط مقدم گرفته تا مقر‌های مختلف نقش آفرینی کردند و تشکیل مدارس فرهنگیان در جبهه و پشت جبهه یکی از افتخارات بزرگ آموزش و پرورش در دفاع مقدس بود و باید در تاریخ مستند شود.

سرهنگ پاسدار سلامی بیان کرد: ستاد پشتیبانی دفاع مقدس آموزش و پرورش از افتخارات این نهاد در دوران دفاع مقدس است که در بخش ارسال کمک‌ها به جبهه و ساماندهی رزمندگان نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به اینکه شهدای دانش آموزی و فرهنگیان ۲۰ درصد از شهدای استان مازندران را تشکیل می‌دهند، اذعان داشت: ۲۰ درصد رزمندگان آموزش و پرورش در آن مقطع تاریخی نقش آفرینی کردند.

این مسئول با بیان اینکه فرهنگیان بابصیرت‌ترین و شجاع‌ترین رزمندگان در دفاع مقدس بودند، تصریح کرد: حضور دانش آموزان در جبهه‌ها شادابی و نشاط را به همراه داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها