امام جمعه اصلاندوز:

«عدالت» رکن اساسی فعالیت پلیس در نظام اسلامی است

حجت الاسلام «جعفرزاده»گفت: «عدالت» محور، مدار و رکن اساسی فعالیت‌های پلیس در نظام اسلامی است.
کد خبر: ۶۲۱۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲ - 06October 2023

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، حجت الاسلام محمد جعفرزاده امام جمعه اصلاندوز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ضمن گرامی داشت هفته فراجا با تاکید بر قداست کار پلیس اظهار داشت: با توجه به آیه درج شده در بالای نشان پلیس قداست و تفاوت پلیس ایران مقتدر با سایر پلیس‌ها در نقاط مختلف جهان مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه «عدالت» محور و مدار و رکن فعالیت‌های پلیس در نظام اسلامی است، افزود: عدالت، در فرهنگ اسلامی، رکن مهم اسلامی بوده و کمتر مسأله‌ای در اسلام است که به اهمیت عدالت مورد توجه باشد.

امام جمعه شهرستان اصلاندوز بیان کرد: عدالت همانند توحید، در تمام اصول و فروع اسلام ریشه دوانده، یعنی همان طور که هیچیک از مسائل فکری و عملی، فردی و اجتماعی، اخلاقی و حقوقی، از حقیقت توحید جدا نیست، همچنین هیچیک از آن‌ها را خالی از روح عدل نخواهیم یافت.

عدالت اجتماعی تنها یک توصیه اخلاقی نیست

حجت‌الاسلام جعفرزاده ادامه داد: پیام آیه‌ای از قرآن کریم بر این مبنی است که عدالت اجتماعی، تنها یک توصیه اخلاقی نیست، بلکه فرمان حتمی الهی و غایت حکمرانی رهبران الهی است، اما رکن تحقق این اصل راستین، استقرار امنیت است، به همین جهت قرآن کریم امنیت را از اهداف بلند استقرار حاکمیت اللّه و ثمره حکومت صالحان معرفی می‌کند.

وی در ادامه با تبریک روز روستا و عشایر خاطرنشان کرد: به اعتقاد ما روستا‌ها مولد هستند و متخصصان مربوطه از همین حیث باور دارند که بخش قابل توجهی از توسعه‌های پایدار منوط به روستانشینی و روستا است.

امام جمعه شهرستان اصلاندوز با بیان اینکه اگر می‌خواهیم توسعه‌ها محقق شود لازم است که مشکلات روستاییان برطرف شود، گفت: از دولت تقاضا داریم نسبت به حل مشکلات آب، توزیع درآمد، عمران، راه‌های ارتباطی و موارد مشابه اقدام کنند که حل این موضوعات می‌تواند زمینه ترغیب روستاییان برای ادامه زندگی در روستا‌ها و عدم مهاجرت به شهر‌ها را فراهم آورد.

ماهیت ضد ملی فتنه پاییز ۱۴۰۱ کاملاً مشخص است

حجت‌الاسلام جعفرزاده با اشاره به تلاش دشمن برای تداوم پیامد‌های آشوب‌های پاییز ۱۴۰۱ به تبیین وظایف جریان ارزشی و انقلاب در این رابطه پرداخت و تصریح کرد: ماهیت ضدملی و ضددینی فتنه پاییز ۱۴۰۱ و طراحان و مدیران آن در خارج از کشور کاملاً مشخص است.

وی ادامه داد: تعجب می‌کنیم که افراد ورشکسته از جریان‌های سیاسی که سال قبل با موج‌سواری و فرصت‌طلبی با روحیه انتقام‌جویی جناحی سعی کردند نظام را تحت فشار قرار دهند و از آب گِل‌آلود برای مطامع جناحی خود ماهی بگیرند امسال و در تابستان ۱۴۰۲ با بیانیه‌ها و نشست‌ها و مصاحبه‌های تحریک‌آمیز در صدد احیای این فتنه‌ی مرده بودند که اکنون با عدم کامیابی به اهداف خود درصدد تداوم‌بخشی پیامد‌های تندروانه آشوب‌های سال قبل هستند.

امام جمعه شهرستان اصلاندوز بیان کرد: با سوداگری سیاسی برای عادی‌سازی شعار‌ها و اهداف این فتنه، برخلاف مصالح و امنیت عمومی حرکت کرده و در جهت مغایرت با هویت و صلاحیت سیاسی جریان‌ها و کنشگران سیاسی گام بر می‌دارند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده خاطرنشان کرد: نادیده‌انگاری موفقیت‌های نظام و دولت و بزرگ‌نمایی اشتباهات و خطا‌ها همراه با ب کارگیری تعابیر و ادبیات خشن و تند از جمله اقدامات این افراد و جریان‌ها است.

وی در خاتمه گفت: توجه کنیم که از افتادن در ورطه موضع‌گیری‌ها و سخنان شتابزده و هزینه‌ساز در حوادث و وقایعی که به وقوع می‌پیوندد و با نزدیک شدن به انتخابات به احتمال زیاد شدت می‌یابد، پرهیز شود.

به مطالبات جوانان باید رسمیت بخشید

امام جمعه شهرستان اصلاندوز با بیان اینکه گسترش فضای گفتگو با راهبرد «حسن استماع» به طور حتم می‌تواند مؤثر واقع شود، افزود: واقعیت این است بخش زیادی از جوانان اعم از دانشجویان و دانش‌آموزان بیش از آنکه در جلسات با مسئولان مطالبه شنیدن داشته باشند طالب گفتن هستند که باید به این مطالبه آن‌ها رسمیت داد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده در آخر افزود: هفته وقف هست در فکر عالم آخرت باشیم برای بعد از خودمان کاری کنیم وقف یعنی گره زدن دنیا به آخرت در بعضی روایات به صدقه جاریه تعبیر شده است باقیات صالحات هست آنچه در توانمان هست و می‌توانیم وقف کنیم نگاهمان به این دنیا محدود نباشد بلکه آخرت را در نظر بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: وقف یکی از برترین مصادیق احسان و نیکوکاری است که در سامان دهی زندگی فردی و اجتماعی نقش فراوانی دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار