به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مراسم یادبود زندهیاد «ابوالفضل علامی» استاد و داور بینالمللی قرآن کریم هماکنون در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
در این مراسم حجتالاسلام «حمید صفارهرندی» یکی از دوستان نزدیک استاد علامی با اشاره به تأثیرگذاری قرآن در افراد، اظهار داشت: قرآن سراسر نور و کلام خداوند متعال است که استاد علامی به عنوان یکی از فعالان قرآنی از کلام الهی به طور شایستهای بهره برد و ظرف وجودی خود را از قرآن تا حد ممکن پر کرد.
وی به وصیتنامه استاد علامی اشاره کرد و گفت: استاد علامی در وصیتنامه 7 صفحهای خود به مباحث دینی مختلفی اشاره کرده که برگرفته از کلمات امیرالمؤمنین(ع) در وصیتنامه به فرزندانشان است.
حجت الاسلام صفارهرندی با بیان اینکه استاد علامی به نماز اهمیت بسیاری میداد، خاطر نشان کرد: گاهی بعد از نماز جماعت نزد من میآمد و میگفت چرا اذکار رکوع و سجود را کم میخوانی؟ من هم میگفتم نماز جماعت است شاید همه موقعیت لازم را نداشته باشند اما ایشان اصرار داشت که طلبه و قاری باید نمازش با سایر افراد متفاوت باشد؛ انس واقعی با قرآن، نماز انسان را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به اینکه نماز استاد علامی خاضعانه بود، گفت: ایشان معتقد بود که جامعه قرانی به واسطه انس با قرآن نزد مردم احترام دارند بنابراین باید طوری عمل کنند که اقشار مختلف نیز به سمت قرآنت بیایند؛ مبادا قاری قرآن با کبر رفتار کند و مردم را از خود براند.
حجتالاسلام هرندی ولایتمداری را مهمترین ویژگی استاد علامی برشمرد و افزود: ایشان چه در زمان ولایت امام خمینی(ره) و چه در زمان ولایت امام حاضر حضرت آیتالله خامنهای ولایتمداری متدین بود و حساسیتی خاصی نسبت به ولایتمداری داشت.
وی با بیان اینکه استاد علامی همواره به وحدت مسلمانان تأکید داشت، گفت: زندهیاد علامی در جلسات و کلاسهای قرآن شاگردان خود را به وحدت مسلمانان توصیه میکرد و همواره 9 ربیع به شاگردانش متذکر میشد و میگفت که کاری نکنید دشمنان اسلام خوشحال شوند؛ پیامبر اعظم(ص) به وحدت تأکید دارند و ما هم نباید جلوتر از پیشوایان دین حرکت کنیم.
به گزارش فارس استاد ابوالفضل علامی داو.ر بینالمللی قران کریم 16 آذرماه 1394 به دلیل سکته قلبی درگذشت.
منبع: فارس