به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از آسوشیتدپرس، آمار تلفات آمریکا در جریان حمله طوفان الاقصی در فلسطین اشغالی رو به افزایش است.
به گفته یک مقام آمریکایی، گزارشهای اولیه حاکی از آن است که حداقل چهار شهروند آمریکایی در حملات اخیر حماس کشته شدهاند.
همچنین بر اساس این گزارش، هفت آمریکایی دیگر نیز در این حملات مفقود شدهاند.
به گفته یک مقام رسمی دولت بایدن که به شرط ناشناس ماندن هویت خود، آمار تلفات آمریکا در عملیات نیروهای فلسطینی را اعلام کرده است، آمار تلفات آمریکا در جریان درگیریهای اخیر در نوسان است و ممکن است همچنان افزایش یابد.
به گفته این مقام آگاه آمریکایی، بیشتر کشتهشدگان یا مفقود شدههای عملیات نظامی و درگیری اخیر در اسرائیل، شهروندان با تابعیت دوگانه آمریکایی-اسرائیلی هستند.
پیش از این نیز سی. ان. ان به نقل از یک مقام آگاه آمریکایی اعلام کرده بود که واشنگتن بین ۲۰ تا ۲۵ هواپیمای جنگنده به خاورمیانه میفرستد.
منابع آمریکایی گفتهاند که هدف از استقرار جنگندههای آمریکایی در منطقه خاورمیانه، جلوگیری از هرگونه ورود ایران به جنگ یا گسترش جنگ به خارج از اسرائیل است.
منابع دیگری نیز مانند آسوشیتدپرس گزارش دادهاند که ایالات متحده برای حمایت از اسرائیل یک گروه تهاجمی ناوهای جنگی را به شرق مدیترانه خواهد فرستاد.
بر اساس این گزارش، ناو «یو. اس. اس. جرالد آر فورد» که یکی از بزرگترین ناوهای هواپیمابر جهان است، احتمالاً به خاورمیانه اعزام خواهد شد.
پنتاگون هم به گروه تهاجمی ناو هواپیمابر فورد دستور داده است تا به سمت شرق مدیترانه حرکت کند و آماده کمک به اسرائیل باشد.
مقامات آمریکایی گفتند که ناو فورد تقریباً با ۵ هزار نیرو و عرشه هواپیمای جنگی آن با رزم ناوها و ناوشکنها متعدد همراه میشوند تا در نمایش قدرت آماده پاسخگویی به هر سناریویی باشند.
«لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا نیز یکشنبه گفت که به گروه حمله ناو هواپیمابر فورد دستور داده است تا پس از عملیات حماس که بیش از ۱۰۰۰ کشته از هر دو طرف برجای گذاشته است، به سمت شرق مدیترانه حرکت کند و آماده کمک به اسرائیل باشد. حتی گزارش شده است که در میان کشته شدگان و مفقودان، شهروندان آمریکایی نیز هستند.
اگرچه منابع آمریکایی مدعی شدهاند که استقرار گسترده این تجهیزات نظامی نشان دهنده اراده آمریکا برای جلوگیری از هرگونه گسترش جنگ است، اما تل آویو روز یکشنبه رسماً اعلام جنگ کرده است و واشنگتن نیز برای «گامهای نظامی» و مقابله به مثل علیه حماس به تل آویو چراغ سبز نشان داده است.
ایالات متحده همچنین ۶ ناو را برای حمایت از اسرائیل به منطقه اعزام میکند. در این ارتباط پنتاگون اعلام کرده است که آمریکا به همراه ناو فورد، رزمناو «یو. اس. اس نورماندی» و ناوشکنهای «یو. اس. اس توماس هادنر» و «یو. اس. اس رمیج» و «یو. اس. اس کارنی» و «یو. اس. اس روزولت» را هم به خاورمیانه اعزام میکند.
آمریکا همزمان نیز در حال تقویت تعداد جنگندههای اف -۳۵، اف -۱۵ و اف -۱۶ نیرو هوایی در خاورمیانه است.
وزیر دفاع آمریکا در بیانیهای گفت: «ایالات متحده نیروهای آمادهای را در سطح جهانی برای تقویت بیشتر این وضعیت بازدارندگی در صورت لزوم اعزام میکند.»
علاوه بر این، دولت بایدن به سرعت تجهیزات و منابع اضافی از جمله مهمات را در اختیار نیروهای اسرائیل قرار خواهد داد و به گفته لوید آستین اولین کمکهای امنیتی در روزهای آینده به دست تل آویو میرسد.
انتهای پیام/ ۱۳۴