در نشست هم‌اندیشی فرماندهان نیروهای مسلح مستقر در مشهد مطرح شد؛

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی: تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها فرصتی مناسب برای دفاع از یک افتخار ملی است

سردار «یوسفعلی‌زاده» گفت: هدف از تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها در گام نخست؛ کسب آگاهی جامعه دانشگاهی کشور نسبت به این حماسه جاوید و در گام بعد دفاع از آن به‌عنوان یک افتخار ملی است.
کد خبر: ۶۲۲۴۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱ - 11October 2023

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی: تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها فرصتی مناسب برای دفاع از یک افتخار ملی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، نشست هم‌اندیشی با موضوع ضرورت تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، فرماندهان نظامی و انتظامی و همچنین مسئولین عقیدتی سیاسی یگان‌های نیروهای مسلح، امروز در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان رضوی برگزار شد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این نشست اظهار داشت: تدریس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در شرایط کنونی جامعه یک ضرورت و هدف مهم است؛ چراکه این درس، بستر مناسبی برای گفت‌وگو از یک افتخار بزرگ برای کسانی است که آن دوران درک نکرده‌اند.

وی افزود: هدف از تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها در گام نخست کسب آگاهی جامعه دانشگاهی کشور نسبت به این حماسه جاوید و در گام بعد دفاع از آن به‌عنوان یک افتخار ملی است.

این مسئول یادآور شد: از سال گذشته تاکنون رئیس جمهور و دو وزیر دولت به دنبال فراهم‌سازی بستر مناسب برای تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها هستند که طی دو ماه گذشته مراحل ستادی این مهم انجام گرفته است. امیدواریم با تلاش‌هایی که صورت گرفته این درس به جایگاه حقیقی خود بازگردد و در بدنه اجرایی دولت و مراکز آموزش عالی تقویت شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس در محیط‌‌های علمی روحیه جهاد و مقاومت را در نسل جوان که آینده‌سازان ایران اسلامی هستند نهادینه می‌کند؛ بر همین اساس تدریس آن در دانشگاه‌ها یک ضرورت است.

یوسفعلی‌زاده تصریح کرد: برای تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در گام نخست؛ از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس و در گام بعد از ظرفیت فرماندهان و جوانان نخبه‌ که از جایگاه علمی بالایی برخوردار هستند استفاده می‌شود.

وی گفت: اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس باید همواره توان علمی خود را ارتقا دهند تا پس از قرار گرفتن این درس در جدول واحدهای انتخابی در دانشگاه‌ها بتوانند نقش‌آفرینی کنند.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان، بیان داشت: دانشنامه دفاع مقدس استان سند ماندگاری است که به نقش استان در حماسه جاوید دفاع مقدس می‌پردازد؛ بر همین اساس اثری بزرگ و ماندگار است. برای پرداختن به نقش یگان‌های نیروهای مسلح مستقر در استان خراسان رضوی در دوران دفاع مقدس در این کتاب مرجع، باید نسبت به ارائه اسنادی که به این نقش اشاره داشته به مدیرت دانشنامه دفاع مقدس اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان  رضوی جهت تشکیل پروند عملی و نگارش مقاله اهتمام داشته باشند.

در ابتدای این نشست «سید جلال امینی» مدیر آموزش و پژوهش اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در خصوص روند جذب اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در سطح استان و چگونگی ارائه آن در دانشگاه‌ها توضیحاتی را بیان کرد.

در ادامه «محمد احمدآبادی» در خصوص لزوم تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها و سرهنگ پاسدار «جواد قاصد نظامیان» مدیر دانشنامه و مرکز اسناد اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در خصوص ضرورت نقش‌آفرینی یگان‌های نیروهای مسلح در تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان مطالبی را بیان کردند.

در پایان این نشست اعضا در خصوص نحوه جذب اساتید، چگونگی بهره‌گیری از ظرفیت‌های در اختیار و ارتقای سطح تعاملات بین‌بخشی در راستای ارائه هرچه بهتر درس آشنایی با دفاع مقدس تبادل نظر کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار