به گزارش دفاعپرس از ساری، «سید محمود حسینیپور» استاندار مازندران امروز در نشست ستاد عالی رشد اقتصادی مازندران در ساری اظهار داشت: خواسته و اشتغال جوانان تحصیل کرده را میخواهیم با استخدام در بدنه دولت پاسخ دهیم در حالی که در دنیا این یک روش منسوخ شده است.
وی خاطرنشان کرد: هنوز نتوانستیم ذائقه جوانان تحصیل کرده را از طریق نوآوریها تامین کنیم که این امر یک ضعف اساسی است.
استاندار مازندران گفت: در حوزه کسب و کار، نتوانستیم برای نسل تحصیل کرده گرایشی ایجاد کنیم تا متناسب با دانش بنیان باشد.
حسینی پور تصریح کرد: برای ایجاد کسب و کار، رقابتها نیز در سطح ملی و بین المللی تعریف شده نیست و این میتواند نتایج بسیار بدی نیز به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به همسایگی مازندران با چهار کشور حاشیه دریای خزر، اظهار کرد: هنوز نتوانستیم تشخیص دهیم که چه روابطی را در حوزه کسب و کار میتوانیم با این همسایگان خودمان ایجاد کنیم، لذا بخش خصوصی باید برای تدوین این بسته کاری بیش از پیش اهتمام کند.
استاندار مازندران بیان کرد: اگر بنادر و تجارت ما فعال است بر اساس ریل گذاری سنتی قدیم است و در شرایط فعلی نتوانستیم کاری جدیدی را در این بخش تعریف کنیم.
حسینی پور با اشاره به وجود جوانان تحصیل کرده و نخبه در شرکتهای دانش بنیان، بر لزوم استفاده از ظرفیت این نیروها در راستای افزایش بهره وری و توسعه همه جانبه مازندران تاکید کرد.
وی با عنوان اینکه علت عقب ماندگی مازندران در مقایسه با دیگر استانها باید بررسی شود، افزود: این در حالیست که ضریب هوشی جوانان این استان از میانگین کشوری بالاتر است و مدال آوران ما در میادین المپیادها کم نیستند.
استاندار مازندران ادامه داد: با وجود پیشرفت در این بخش، اما عقب ماندگی مازندران در بخشهای مختلف اقتصادی مشهود است که باید جبران شود.
وی افزود: موضوع کشاورزی مازندران که اولویت نخست کشوری و استانی است، در این حوزه نیز بر یک مدار سنتی حرکت میکنیم و سالانه مقداری به صورت مقطعی تغییراتی نیز در میزان تولید محصولات ایجاد میشود که البته بسیار ناچیز است و پاسخگوی نیازها نیز نیست.
استاندار مازندران تصریح کرد: قابل ملاحظه بودن سهم بهره وری در رشد اقتصادی یک اصل است که باید به استفاده بهینه از منابع انسانی، خدادادی و زیرساختی در حرکت باشیم.
استاندار مازندران، سهم بهره وری در رشد اقتصادی این استان را سه درصد اعلام کرد و با بیان اینکه این میزان بسیار قابل ملاحظه است، گفت: از هشت درصد رشد اقتصادی در نظر گرفته شده برای مازندران، تکلیف شده است که سه درصد از این میزان باید از طریق بهره وری محقق شود.
حسینی پور از مراکز استارتاپی، دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان خواست: اگر در این زمینه طرحی دارند، آن را ارایه دهند و این آمادگی نیز وجود دارد در این زمینه بصورت جدی ورود پیدا کنیم.
وی بر لزوم فراهم شدن بسترهای لازم برای انجام کارهای تحقیقاتی و علمی به منظور بررسی راههای رسیدن به توسعه پایدار در این استان تاکید و خاطرنشان کرد: به شدت تشنه ورود به این مسیر هستیم.
انتهای پیام/