فرماندار فامنین:

چشم انداز فرهنگی شهرستان فامنین تدوین شود

«حسینی» با بیان اینکه چشم انداز فرهنگی شهرستان فامنین دوین و با مجاهدت فرهنگی پیگیری شود، گفت: از برگزاری برنامه فرهنگی در روستاها نباید غفلت کرد و باید فراتر از این کارها در حوزه عفاف و حجاب در سطح شهرستان فعالیت شود.
کد خبر: ۶۲۵۷۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸ - 25October 2023

چشم انداز فرهنگی شهرستان فامنین تدوین شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «سید روح‌الله حسینی» فرماندار فامنین در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با موضوع بررسی مسائل مربوط به عفاف و حجاب شهرستان برگزار شده بود، اظهار داشت: مساجد، منابر، بسیج و آموزش و پرورش نقش برجسته و تاثیرگذاری در ارتقای فرهنگ حجاب و عفاف دارند.

وی با بیان اینکه معلمین و فرهنگیان این اعتقاد و باور را دارند که حجاب یک کار ضروری و واجب است، افزود: آگاه سازی خانواده‌ها در ارتقای فرهنگ سازی در خانواده به ویژه حجاب و عفاف تأثیرگذار است و لازم است در تقویت بنیان خانواده‌ها کارهای اساسی انجام شود زیرا هر سیلی که ما می‌خوریم از تزلزل سبک زندگی در خانواده‌ها است. 

فرماندار فامنین با بیان اینکه چشم انداز فرهنگی شهرستان تدوین و با مجاهدت فرهنگی پیگیری شود، خاطرنشان کرد: از برگزاری برنامه فرهنگی در روستاها نباید غفلت کرد و باید فراتر از این کارها در حوزه عفاف و حجاب در سطح شهرستان فعالیت شود و خروجی کار باید این باشد که ارزش‌های جامعه حفظ شود.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: ایشان فرمودند که فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است و اگر ما بخواهیم یک طلایه‌دار مسائل فرهنگی در کشور را بشناسیم، رهبر انقلاب است.

حسینی تصریح کرد: ویژگی کار فرهنگی خوب از نظر رهبر معظم انقلاب پرمغز و پر محتوا بودن آن است و لازم است از انجام کارهای سطحی پرهیز و فعالیتهای فرهنگی با ابتکار عمل همراه باشند.

وی متذکر شد: رویکرد شهرستان رویکرد اقناعی و ایجابی است و تاکنون رویکرد سلبی نداشته‌ایم و باید وحدت رویه در مسائل فرهنگی را ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها