به گزارش دفاعپرس از خرم آباد، «سید محمد هاشمی» جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ششم آبان ماه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی که در سالن شهید آوینی خرمآباد برگزار شد، اظهار داشت: امروز آمدیم از برادر خوبی تکریم کنیم که نزدیک دو سال بار ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان را به دوش کشید، لطافت، صداقت، شجاعت، ادب و متانت از صفات بارز این شخص بود.
وی افزود: در مسیر حرکتی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم بعد از دو سال بنا داشتیم یک سری تغییرات جایگاهی را برای گرفتن تصمیمات بهتر داشته باشیم، ما در این دو سال وقتی مجموعه زحمات آقای احمدی را روایت و قضاوت کردیم بنای ما استفاده از توان ایشان در حوزه وزارت شد.
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برای ما افتخار است اولین مدیرکل بانو را در مجموعه وزارتخانه را در لرستان داشته باشیم، تصریح کرد: ویژگی مدیرانکل قبلی و جدید ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان این است که بومی و از دل خود ادارهکل بودند و اولویت ما این است که شخصی در دل خود ادارهکل انتخاب کنیم.
هاشمی ادامه داد: عهد ما و همه مدیرانکل استانها همان حکمی است که توسط وزیر ارشاد اسلامی امضاء شده که ۱۲ بند دارد و همه مهم هستند.
وی با اشاره به اینکه توان و بنیه حمایتی در حوزه فرهنگ، هنر و رسانهای کشور ضعیف است، تصریح کرد: از حیث بودجه و زیرساخت آن چیزی که باید باشیم با آن چیزی که هست فاصله زیادی داریم.
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در دولت سیزدهم تلاشهای متراکم و بعضاً منجر به نتیجه شده که این توان مالی و اعتباری افزایش داشته باشد و نتیجه بودجه در قانون بودجه هفتم تبصره یک درصد تصویب شده است اما باز هم تا رسیدن به قله فاصله داریم.
وی افزود: همزمان که یک ضعف بنیه داریم از آن طرف یک گستردگی حوزهها و دستگاههای مشغول به فرهنگ داریم که یک ظرفیت و قدرت و قوت است، وقتی این دستگاهها کنار هم بنشینند یک کار و پروژه و زیرساخت را با هم آماده کنند ضریب نتیجهگیری از آن بهتر خواهد بود.
هاشمی با اشاره به اینکه امروز مردم از ما توقع دارند که دستگاههای فرهنگی همدل و همسو باشند، تصریح کرد: اگر بتوانیم همدلی را به کار مشترک بیاوریم مصداق شکر الهی و قدردانی از این ظرفیت است که نصیب انقلاب شده است که توقع ما همسویی دستگاههای فرهنگی است.
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: لرستان همیشه در حوزه موسیقی خوشنام و به نام بوده است، باید ظرفیتهای مختلف را احصا کنیم نه در حد نام و ظرفیت مغفول مانده در یک آموزشگاه و مدرسه بمانند این هنر و وظیفه ماست مانند معدنکار به معادن طلا و نقره رفته و این افراد را کشف و فرآوری و به میدان فرهنگ و هنر انقلابی بیاوریم.
وی بیان کرد: هیچ سنتی حسنهتر و ماندگارتر از خلق یک سرمایه انسانی مانند جوان و اضافه کردن به عرصه فرهنگ و هنر نیست که این وظیفه همه ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانهاست.
انتهای پیام/