به گزارش دفاعپرس از اصفهان، سردار «حمید علینقیانپور» فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: ماموران مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید امامی شهرضا در ادامه اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سواری سمند که از استانهای جنوبی به سمت تهران در حرکت بود، مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.
سردار علینقیانپور اظهار داشت: ۱۹ هزار و ۸۰۰ قلم انواع آمپول ضد سرطان و ۴۳ قوطی کرم مخصوص بخیه از داخل صندلیها و صندوق عقب خودرو کشف شد.
فرمانده انتظامی اصفهان با بیاناینکه ارزش این محموله ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: اقلام مربوطه به اداره بهداشت استان منتقل و راننده خودرو نیز دستگیر و تحویل مرجع قضائی شد.
سردار علینقیانپور با اشاره به تداوم اجرای طرحهای ویژه و ضربتی در مقابله با قاچاق کالا، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت غیرقانونی و قاچاق، مراتب را در سریعترین زمان ممکن از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند .
انتهای پیام/