به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، «رضا بخشی» جانشین فرمانده لشکر فاطمیون با نام جهادی «فاتح» نهم مهر ۱۳۶۵ در شهر مشهد در خانوادهای متدین و مذهبی به دنیا آمد.
تاثیر فضای معنوی مسجد در کنار تعهد خانوادگی، شهید را بر آن داشت تا در کنار تحصیلات معمول و کلاسیک خود، به فراگیری دروس حوزوی نیز مشغول شود و نشان سربازی امام زمان (عج) را بر تن و جان خود حک کند از همین رو دروس مقدماتی حوزه را در مدرسه حضرت قائم (عج) سپری کرد و در ادامه وارد جامعه المصطفی العالمیه شد و در رشته علوم قرآن و حدیث و کارشناسی ارشد فقه و معارف اسلامی ادامه تحصیل داد.
او در دوران تحصیل خود بهعنوان دانشجوی برتر و نخبه شناخته میشد؛ بر همین اساس از او برای همکاری در زمینههای پژوهشی دعوت شده بود. هوش سرشار و استعداد بالای شهید بخشی، همراه با توکل و تلاش ویژهاش، موجب شد تا بورسیه تحصیلی او در مسکو قطعی شود، اما در همین اثنا بود که در جریان تحولات سوریه قرار گرفت. او که حرم حضرت زینب سلام الله علیها را در خطر دید وظیفه خود را چیز دیگری یافت و بیدرنگ، برای دفاع از حرم اهلبیت عازم شام بلا شد.
«رضا بخشی» در سال ۱۳۹۲ به فاطمیون پیوست. او بعد از گذشت شش ماه و پس از شهادت «سید حسین حسینی» بدلیل تواناییهای علمی و شخصیتی و شایستگیهایی که از خود نشان داد به سمت جانشینی تیپ فاطمیون منصوب شود. این فرمانده جبهه مقاومت سرانجام شنبه نهم اسفند ۱۳۹۳ در سن ۲۷ سالگی در درگیری با تروریستهای تکفیری در جریان عملیات آزادسازی تلقرین در حومه درعا در کنار فرمانده خود «علیرضا توسلی» فرمانده دلاور تیپ فاطمیون به فیض شهادت نائل آمد.
در پی تحولات فلسطین به خاطرهای از شهید بخشی اشاره خواهیم داشت که به روحیه ضد صهیونیستی این رزمنده مدافع حرم پرداخته است.
شهید رضا بخشی با نام جهادی فاتح، یکی از فرماندهان زبده و جوان جبهه مقاومت بود که بدون شک او را باید «فاتح ملیحه» نامید و نقش اثرگذار او در عملیاتی که منجر به آزادسازی شهرک ملیحه در غوطه دمشق شد غیرقابل انکار است.
حدود دو سال از حضور مدافعان حرم لشکر فاطمیون در سوریه میگذشت و این رزمندگان دلاور پس از فتح باشکوه شهر دیرالعدس به تل قرین رسیده بودند. تپهای استراتژیک در اشغال تروریستها و مشرف به بلندیهای جولان اشغالی که کاری از جانب ارتش سوریه و حزب الله برای فتح آن بر نمیآمد.
هنگامی که ابوحامد به همراه فاتح و دیگر همرزمانش برای اجرای عملیات اعزام میشدند، فاتح به یکی از دوستانش گفته بود: «دو سال جنگیدیم که به اینجا برسیم و در جنگ رو در رو با رژیم صهیونیستی قرار بگیریم. میروم تا بلکه بتوانم چند گلوله به سمت اسرائیل شلیک کنم».
ابوحامد و فاتح، سرداران لشکر افغانستانی فاطمیون، در جنگی مستقیم با رژیم غاصب اشغالگر قدس به شهادت رسیدند؛ اما اینک به برکت خون آنان هزاران ابوحامد و فاتح دیگر تحت لوای فاطمیون برای جنگ با اسرائیل لحظه شماری میکنند.
انتهای پیام/