به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، آیین اختتامیه اولین جشنواره سراسری «سُلالهِ» ویژه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، قرآنی و مدیریتی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار شد.
در ابتدا، حجتالاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی بهتشریح چگونگی شکلگیری این جشنواره پرداخت و اظهار داشت: جشنواره سلاله در کنار همه برنامهریزیهایی که در سطح امامزادگان در سازمان اوقاف و امور خیریه انجام میشود، یک اتفاق مهم بود که در کنار تمام دستورالعملها و دورههای آموزشی و توجیهی که برای هیات امنا و خادمین بقاع متبرکه و امامزادگان صورت میگیرد، برای اولینبار بهصورت موضوعی مطرح شد تا دستاندکاران فعالیتهایشان را در یک جشنواره بهرقابت بگذارند.
وی الگوسازی، مدلسازی و ایجاد انگیزه را ویژگی این جشنواره دانست و افزود: حجتالاسلام خاموشی رئیس محترم سازمان اوقاف و امور خیریه حمایت ویژهای برای برگزاری جشنواره داشتند. بعد از اینکه فراخوان جشنواره در دهه کرامت صورت گرفت با وجود تراکمکاری برنامهها در امامزادگان که هر روز یک ویژه برنامه داشتند خیلی تلاش شد این برنامه در سطح استانها و شهرستانها توجیه شود.
حجتالاسلام از شرکت ۱۲۶۰ امامزاده در این جشنواره خبر داد و گفت: آثار در محورهای چهارگانهی قرانی، فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی و عمرانی که جمعا ۲۰ موضوع اولویت فعالیتها بود، آثار در این جشنواره شرکت داده شدند.
وی با بیان اینکه خدمات اجتماعی، نماز جماعت، برنامههای انقلابی و قرآنی و... در جشنواره مورد بررسی و داوری قرار گرفتهاند، تصریح کرد: با پیگیریهای صورت گرفته بالغ بر شش هزار فعالیت صورت گرفته در امامزادگان به جشنواره ارائه شد و در دو سطح استانی و ملی داوریهای اثار صورت گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، دیده شدن ابتکارات را یکی از فعالیتهایی دانست که باوجود اینکه در جشنواره گزینهای نداشت اما صورت گرفت و افزود: هرجا فعالیت و ایدهی مبتکرانهای وجود داشت ما در این جشنواره مورد توجه قرار دادیم. همچنین اگر موضوع رسانه در هر امامزاده با فعالیت رسانهای و بعُد و انعکاس رسانهای صورت گرفته بود که تاثیرات و رشد معرفتی دارد، دیده شده است.
انتهای پیام/ 121