سرپرست هیأت تیراندازی مازندران خبر داد؛

افتتاح ساختمان هیأت تیراندازی مازندران

«اسکندرنیا» از افتتاح ساختمان هیأت تیراندازی مازندران خبر داد و گفت: پس از راه اندازی کمیته‌ها، هیات‌های شهرستانی باید روسای خود را تا یک‌ماه آینده معرفی کنند.
کد خبر: ۶۲۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲ - 04November 2023

افتتاح ساختمان هیأت تیراندازی مازندرانبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «بهروز اسکندرنیا» سرپرست هیأت تیراندازی مازندران امروز در مجمع انتخاباتی هیأت تیراندازی استان به‌عنوان تنها کاندیدای ریاست در جمع حاضرین اظهار داشت: مازندران از کمبود امکانات و تجهیزات تیراندازی رنج می‌برد.

وی با اشاره به اینکه به مدت ۶ ماه به عنوان سرپرست هیات مشغول فعالیت هستم، افزود: یکی از اصول اصلی در هر کاری، همگرایی است و منتج به پیشرفت خواهد شد.

اسکندرنیا خاطرنشان کرد: در این مدت، برگزاری ۲۰ مسابقه سالنی اهداف ثابت، ۱۰ مسابقه اهداف پروازی، موفقیت قهرمانان این رشته در صحنه‌های آسیایی و جهانی بخشی از عملکرد هیأت بود.

سرپرست هیأت تیراندازی مازندران ادامه داد: تجهیز و تکمیل و راه‌اندازی ورزشگاه‌های مختص تیراندازی چالش امروز ما است البته در حوزه نرم‌افزاری نیز با مشکلاتی مواجه هستیم.

اسکندرنیا با اشاره به اینکه مازندران دارای پتانسیل و ظرفیت‌های فراوانی بوده و دارای استعداد‌های درخشانی به‌ویژه در سنین نوجوانان است، اعلام کرد: رغبت بانوان در این رشته بسیار مطلوب بوده و مستلزم توجه ویژه است.

وی عنوان کرد: امروز ساختمان هیات تیراندازی مازندران افتتاح خواهد شد و قطعا به سرعت، کمیته‌ها را راه‌اندازی و هیات‌های شهرستانی باید روسای خود را تا یک‌ماه آینده معرفی کنند.

سرپرست هیات تیراندازی مازندران مطرح کرد: تیراندازی در حوزه سرمایه انسانی کم ندارد و مشکل ما در حوزه مکان تمرین، امکانات و تجهیزات است.

اسکندرنیا اشاره کرد: انتظار ما راه‌اندازی سایت تیراندازی به نام خود هر شهرستان است.

این مسئول متذکر شد: ساماندهی سالن‌ها چه در اهداف ثابت و چه در اهداف پروازی یک ضرورت بوده و می‌بایست بر اساس استاندارد‌های فعلی، به‌روزرسانی شوند.

اسکندرنیا یادآور شد: شرایط خوبی در استان جهت بالندگی وجود دارد و باید با حمایت از این رشته آن را به جایگاه واقعی خود بازگرداند.

وی گفت: ساماندهی و استعدادیابی از نکات بسیار مهمی است که باید به عنوان یک هدف اصلی مدنظر قرار گرفته و دنبال شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار