فرمانده انتظامی مشهد خبر داد؛
مجروح شدن دو مأمور پلیس طی درگیری مسلحانه در مشهد
سرهنگ نگهبان گفت: طی درگیری مسلحانه پلیس با سارقان در مشهد؛ متهم اصلی دستگیر و دو مامور پلیس نیز مجروح شدند.
به گزارش دفاعپرس از مشهد، سرهنگ «احمد نگهبان» فرمانده انتظامی مشهد طی سخانی از درگیری پلیس با سارقان در این شهر خبر داد و در ادامه اظهار داشت: تیم گشت پیشگیری کلانتری «آبکوه» مشهد در بلوار شهید ساجدی به سه سرنشین خودروی سواری مزدا که درحال باز کردن در یک خودروی سواری بودند، مشکوک شدند.
نگهبان همچنین بیان داشت: پلیس برای بررسی موضوع وارد عمل شد و سارقان مسلح به محض رویارویی با ماموران اقدام به تیراندازی کردند.
فرمانده انتظامی مشهد یادآور شد: پلیس در این درگیری مسلحانه متهم اصلی را به ضرب گلوله زمین گیر کرد و دو مامور گشت انتظامی نیز بر اثر تیراندازی متهمان از ناحیه پا مجروح شدند، تحقیقات در این باره ادامه دارد.
انتهایپیام/
لینک کپی شد
نظر شما


