لازمه دستیابی به امنیت غذایی توسعه بخش کشاورزی است

به گزارش دفاعپرس از اردبیل، «ولی نظرپور» رئیس اداره فرهنگی جهاد کشاورزی اردبیل ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه شورای مدیران در خصوص تبیین مطالبات مقام معظم رهبری اظهار کرد: توسعه بخش کشاورزی در واقع در توسعه سایر بخشها تأثیر گذار است به عبارت دیگر دستیابی به امنیت غذایی و خود کفایی در محصولات استراتژیک و مهم و قطع وابستگی به به بیگانگان در سایه توجه جدی و فراگیر به بخش کشاورزی تحقق مییابد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره سخنان گوهر بار امیر مؤمنان حضرت علی (ع) افزود: ستون فقرات جامعه اقتصاد و تولید است.
رئیس اداره فرهنگی و توسعه ارزشهای اسلامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص استفاده از شیوههای جدید و جذاب اطلاع رسانی و تبلیغی گفت: کار اطلاع رسانی کار ظریفی است، چون گزارش باید طوری تهیه و تنظیم شده باشد که مردم به آن ایمان و باور داشته باشند و اگر این کار هنرمندانه باشد قطعاً ً قابل فهم برای همه خواهد بود.
نظرپور خاطرنشان کرد: پیشرفتهای باید به صورت شفاف و صریح به مردم تبیین گردد و به موقع اطلاع رسانی شود که این اطلاع رسانی باید دقیق و منطبق بر واقعیت بوده و حس اعتماد را در مخاطبان ایجاد کند.
انتهای پیام/


