مسئول مشارکت زنان دفاع مقدس استان گیلان؛

تشکیل کارگروه خواهران شهدا در فومن/ طرح «پیام‌آوران عاشورا» اجرا می‌شود

«‌اقدامی»‌ از راه‌اندازی و تشکیل کارگروه خواهران شهدا در شهرستان فومن خبر داد و گفت: باید وصیت‌نامه‌های شهدا را بازخوانی کنیم؛ خانواده‌های شهدا به ویژه خواهران این وصیت نامه‌ها را در فضای مجازی نشر دهند.
کد خبر: ۶۲۸۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۷ - 07November 2023

تشکیل کارگروه خواهران شهدا در فومن/ طرح «پیام‌آوران عاشورا» اجرا می‌شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «‌سمیه اقدامی» مسئول مشارکت زنان دفاع مقدس استان گیلان از راه‌اندازی و تشکیل کارگروه خواهران شهدا در شهرستان فومن خبر داد و اظهار داشت: شکل‌گیری و دوام و قوام جمهوری اسلامی را به برکت خون شهدا و رهبری داهیانه امامین انقلاب دانست و اظهار داشت: امروز وظیفه ماست که پاسدار خون شهدا و دستاوردهای آنان باشیم.

وی یکی از دستاوردهای انقلاب را ثبت خاطرات و رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: زنان نقش مهمی در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشتند و اگر این شیرزنان نبودند، امروز این امنیت و آرامش و عزت و اقتدار را نداشتیم.

اقدامی با اشاره به گذشت 43 سال از دفاع مقدس، یکی از موضوعات مورد غفلت در حوزه ثبت و ضبط خاطرات را خواهران شهدا دانست و عنوان کرد: به پیشنهاد سازمان مشارکت زنان دفاع مقدس در تهران، پنج کارگروه همسران شهدا، مادران شهدا، خواهران شهدا، دختران شهدا و زنان رزمنده در استان ها تشکیل شده؛ البته در استان گیلان پنج کارگروه را داریم.

مسئول مشارکت زنان دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه بیش از 350 بانوی رزمنده گیلانی داریم، اضافه کرد: در حوزه خاطرات خواهران شهدا شاهد خلاء هستیم لذا باید در قالب کارگروه خواهران شهدا، این خاطرات و یادگاری ها احصاء شود.

وی گیلان را دارای 8 هزار شهید دانست و تصریح کرد: 8 هزار مادر شهید داشتیم که فقط هزار و 200 نفر از آنان در قید حیات هستند؛ همسران شهدا نیز در حال فوت هستند و بسیای از جانبازان و رزمندگان نیز از دست ما می‌روند.

اقدامی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر استخراج گنجینه دفاع مقدس، یادآور شد: طبق فرموده رهبری، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اهمیت زیادی دارد و لذا وظیفه داریم که با جهاد تبیین، خاطره گویی و ثبت و ضبط آثار و چاپ کتاب و... دستاوردهای دفاع مقدس را به آیندگان انتقال دهیم؛ البته تاکنون هیچ نهادی در حوزه خواهران شهدا کار نکرده و باید اهتمام ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اجرای طرح «پیام‌آوران عاشورا» به تاسی از حضرت زینب کبری(س)، خاطرنشان کرد: حضرت زینب پیام آور عاشوراست و لذا باید وصیت نامه‌های شهدا را بازخوانی کنیم. خانواده‌های شهدا به ویژه خواهران این وصیت نامه‌ها را در فضای مجازی نشر دهند.

مسئول مشارکت زنان دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه وصیت نامه‌های شهدا مطابق با نیازهای روز جامعه ماست، خاطرنشان کرد: امروز شاهد جنایات اسرائیل در غزه هستیم، اما رژیم بعثی در دوران جنگ چنین صحنه هایی را علیه مردم ایران رقم زدند؛ متاسفانه از این جنایت‌ها گفته نشده و نسل های دهه 70 و دهه 80 باید درباره دفاع مقدس مقدس و رشادت های شهدا بدانند تا در جنگ ترکیبی امروز، مقاوم باشند.

وی رسالت امروز آحاد جامعه را بازگویی خاطرات شهدا دانست و بیان کرد: مسئول کارگروه خواهران شهدا در شهرستان‌ها انتخاب خواهد شد تا علاوه بر تشکیل بانک اطلاعاتی، بتوانیم خاطرات خواهران شهدا را ثبت و ضبط کنیم و از آنها کتاب و نمایشنامه و فیلم و سریال و... تولید شود و به دست نسل جوان و نوجوان ما برسد.

اقدامی با بیان اینکه باید فرهنگ و معارف دفاع مقدس را در مدارس تبیین کنیم، گفت: دفاع مقدس گنجینه تمام نشدنی است و اگر بتوانیم دستاوردهای دفاع مقدس را به جوانان و نوجوانان منتقل کنیم، برای حال و آینده ما مفید است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار