مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان: مجوز نشریه علمی پژوهشی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی صادر شد

سرهنگ «‌حبیبی» از صدور مجوز راه‌اندازی نشریه علمی پژوهشی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی خبر داد و با بیان اینکه سایت نشریه مذکور در دهه فجر رونمایی می‌شود، گفت: اساتید دانشگاه با چاپ مقاله در حوزه دانشنامه دفاع مقدس گیلان امتیاز پژوهشی دریافت می‌کنند.
کد خبر: ۶۲۹۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۵ - 09November 2023

صدور مجوز راه‌اندازی نشریه علمی پژوهشی دفاع مقدس و انقلاب اسلامیبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «‌حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان امروز 18 آبان در بیست و یکمین نشست تخصصی منطقه‌ای خاطره دفاع مقدس که در پژوهشکده گیلان شناسی برگزار شد، با اشاره به میزبانی گیلان از کارگاه منطقه‌ای خاطره نگاری دفاع مقدس، اظهار داشت: در این کارگاه از هفت جلد کتاب کودک و نوجوان حوزه دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

وی عرصه هشت ساله دفاع مقدس را یکی از مقاطع مشعشع و نورانی تاریخ انقلاب اسلامی دانست و افزود: معمولا ملت‌ها در یک رویداد تاریخی مهم عزت پیدا می‌کنند و عزیز می‌شوند و لذا ملت ایران در دوران دفاع مقدس عزت پیدا کردند و کشور ما در این دوران هشت ساله به اقتدار رسید.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه دوران دفاع مقدس قابل قیاس با سایر مقاطع تاریخی ایران نیست، تصریح کرد: برخی از مقاطع تاریخی به فراموشی سپرده می شوند، اما با وجود گذشت سه دهه از دوران دفاع مقدس، همچنان پرونده این رویاد با عظمت باز است.

حبیبی، به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر بهره برداری حداکثری از گنج دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب از بسیاری از دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه‌های دفاعی و علمی و فناوری و... اعلام رضایت کردند، اما درباره دفاع مقدس خواستار معرفی ابعاد و زوایای مختلف این مقطع نورانی از تاریخ انقلاب هستند.

وی جهاد تبیین در عرصه دفاع مقدس را ماموریت اساتید و نویسندگان حوزه ادبیات پایداری دانست و متذکر شد: باید با تربیت نیروهای دغدغه مند به تبیین دستاوردهای دفاع مقدس بپردازیم، زیرا پرونده دفاع مقدس هنوز باز است و یکی از عوامل آن عجین شدن فرهنگ و معارف و مفاهیم دفاع مقدس با هنر است.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان از نویسندگان خواست با ابزار هنر به جهاد تبیین در عرصه دفاع مقدس بپردازند و خاطرنشان کرد: دفاع مقدس در کنار همه سختی ها و مشکلات، زیبایی ها و دستاوردهای زیادی داشته و اکنون وظیفه ماست که آن را به نسل آتی منتقل کنیم.

حبیبی با بیان اینکه دفاع مقدس به فرهنگ و هنر و ادب ایران ارتقا بخشیده و شاهد گونه های فاخر هنری همچون شعر دفاع مقدس و ادبیات دفاع مقدس و کتاب دفاع مقدس و سینمای دفاع مقدس هستیم؛ علیرغم گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تولیدات مکتوب حوزه دفاع مقدس پر مخاطب بوده و در این راستا باید غنای این بخش بیافزاییم.

وی با اشاره به ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس در گیلان، اضافه کرد: خوشبختانه دبیرخانه دائمی دانشنامه دفاع مقدس را در گیلان راه اندازی کردیم؛ همچنین برای نخستین باز زمینه برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته ادبیات پایداری در استان فراهم شده است.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان گیلان از صدور مجوز راه اندازی نشریه علمی پژوهشی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی خبر داد و با بیان اینکه سایت نشریه مذکور در دهه فجر رونمایی می شود، گفت: اساتید دانشگاه با چاپ مقاله در حوزه دانشنامه دفاع مقدس گیلان امتیاز پژوهشی دریافت می کنند.

محمود رنجبر، رئیس پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان نیز در ادامه، به تاسیس این پژوهشکده در سال 1372 اشاره کرد و یادآور شد: ایت پژوهشکده در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس فعالیت های خوبی دارد و جلسات نقد کتب دفاع مقدسی به صورت مستمر برگزار می شود.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار