دفاع‌پرس گزارش می‌دهد؛

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی است

با ورود جنگ غزه به سی و ششمین روز خود شاهد هستیم که حملات رژیم صهیونیستی از هوا، دریا و زمین به نوار غزه گسترده‌تر شده و به دنبال این موضوع نیز شاهد هستیم که این رژیم اشغالگر و نامشروع عملا جنگ را به بیمارستان‌ها کشانده است.
کد خبر: ۶۲۹۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶ - 11November 2023

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: سی و شش روز از انجام موفقیت‌آمیز و غافلگیرانه عملیات طوفان‌الاقصی توسط گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین علیه رژیم صهیونیستی می‌گذرد و این رژیم اشغالگر و نامشروع در پاسخ به شکست بزرگ امنیتی و اطلاعاتی در برابر رزمندگان مقاومت فلسطینی بیش از یک ماه است که شهر غزه را با هواپیما‌های جنگنده خود بمباران می‌کنند. بمبارانی وحشیانه و وحشتناک که تا امروز هزاران کشته و ده‌ها هزار مجروح و بیش از یک و نیم میلیون نفر آواره برجای گذاشته است.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها

در حالی که جنگ میان رژیم صهیوینستی و گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین وارد سی و ششمین روز خود شده است، به اذعان رسانه عبری معاریو در اسرائیل همچنان ساکنان اشغالی و نظامیان ارتش در شوک روانی و با صدمات روحی و اختلالات روانی ناشی از عملیات هفتم اکتبر دست و پنجه نرم می‌کنند.

این روزنامه فاش کرده که صد‌ها سرباز با آغاز عملیات فلسطینی‌ها در معرض وحشت «شنبه سیاه» (طوفان‌الاقصی) قرار گرفته‌اند و شمار فراوانی از نظامیان با شوک تکان‌دهنده‌ای که بر آنان عارض شده تحت درمان و مداوای برای مدت نامعلوم مراکز درمانی ارتش قرار گرفته‌اند و برخی دیگر نیز به مصرف دارو‌های روان درمانی روی آورده و برخی دیگر نیز اقدام به خودکشی کرده‌اند.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

استفاده رژیم صهیونیستی از بمب‌های ممنوعه

از طرف دیگر، القدس العربی گزارش داده است که «ولکر تورک» کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار تحقیق درباره استفاده رژیم صهیونیستی از «سلاح‌های انفجاری قوی» در غزه شد و اظهار داشته که این بمب‌ها باعث تخریب بی‌رویه در غزه شده است. کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در بازدید از امان، پایتخت اردن خواستار تحقیق در مورد استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های انفجاری قوی غزه شد.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی

موضوع مهم و قابل توجه دیگر در جریان سی و ششمین روز جنگ غزه گزارش شبکه الجزیره است که خبر داده سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی جمعه شب از پیشرفت مذاکرات مبادله اسرا با جنبش حماس پیش از برقراری آتش‌بس با وساطت آمریکا و قطر خبر داد.

بر همین اساس، کانال ۱۲ صهیونیستی به نقل از یک مسئول اسرائیلی از «پیشرفت مذاکرات» در خصوص تبادل اسرا با حماس با میانجی‌گری آمریکا و قطر خبر داد. این مسئول صهیونیستی افزود: هدف از مذاکرات کنونی توافقی گسترده برای تبادل اسرا با جنبش حماس با وساطت آمریکا و قطر است.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

بمباران فسفری اطراف بیمارستان شفا در غزه

خبر دیگر اینکه، در شرایطی که درگیری‌های شدیدی در اطراف بیمارستان شفا میان مبارزان مقاومت و اشغالگران صهیونیستی در جریان است، منابع فلسطینی گزارش دادند که جنگنده‌های این رژیم در حملاتی جنون‌آمیز بمب‌های ممنوعه فسفری و منور بر فراز نوار غزه شلیک کردند.

این گزارش حاکی ا این است که هواپیما‌های رژیم صهیونیستی به طرز جنون‌آمیزی در حال بمباران پیرامون بیمارستان شفا هستند. از سوی دیگر تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز وارد این منطقه شده و قصد پیشروی دارند، اما تا این لحظه مبارزان مقاومت اجازه پیشروی به آن‌ها نداده‌اند.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

برگزاری نشست اضطراری اسلامی-عربی در ریاض

اما رویداد بسیار مهم و قابل توجه امروز برگزاری نشست فوق‌العاده رهبران کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی برای رفع محاصره نوار غزه است. این درحالی است که ارتش «اسرائیل» به مدت ۳۵ روز به حملات خود با ده‌ها هزار تن بمب به این شهر ادامه می‌دهد.

رهبران و سران ۵۷ کشور اسلامی عضو سازمان همکاری اسلامی در هشتمین اجلاس فوق‌العاده کشور‌های اسلامی که امروز شنبه ۱۱ نوامبر در ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار می‌شود، گرد هم می‌آیند تا درباره حملات اشغالگران به مردم فلسطین مذاکره کنند.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

درخوست ماکرون برای توقف کشتار مردم غزه

موضوع دیگر اینکه، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش اداده است که امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه در سخنانی با غیر قانونی خواندن حملات صهیونیست‌ها ضد غیرنظامیان خواستار توقف بمباران علیه مردم بی‌پناه غزه شد. وی در سخنانی با انتقاد از سران رژیم صهیونیستی گفت که «در واقع در این روزها، شاهد کشتار و بمباران غیرنظامیان که خِیل کودکان، زنان و سالخوردگان را تشکیل می‌دهند در جریان حملات هستیم.. هیچ دلیلی و توجیهی برای این حملات وجود ندارد… خواستار توقف حملات از سوی اسرائیل هستیم.»

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

سی و ششمین روز جنگ غزه درحالی ادامه دارد که «تدروس آدهانوم گبریسوس» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت شامگاه جمعه در نشست توجیهی شورای امنیت سازمان ملل با اشاره به «تعطیلی کامل نظام بهداشتی در نوار غزه» اعلام کرد که دست‌کم نیمی از بیمارستان‌های غزه، یعنی ۳۶ بیمارستان از مدار خدمات رسانی خارج شده‌اند. وی با تکان‌دهنده خواندن شرایط درمانی در غزه از هدف قرار گرفتن بیش از ۲۵۰ مرکز درمانی در غزه و کرانه باختری از آغاز جنگ اخیر طی یک ماه گذشته خبر داد.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

حملات وحشیانه ارتش صهیونیستی علیه غزه

در حالی وارد میانه روز شده‌ایم که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی از ساعتی قبل حملات هوایی و توپخانه‌ای خود را علیه مناطق مختلف نوار غزه از سر گرفته اند و حملاتی را علیه میدان الشوا واقع در شرق شهر غزه انجام دادند. جنگنده‌های رژیم اشغالگر همچنین منازل مسکونی در مرکز شهر غزه را در سایه درگیری نیرو‌های مقاومت با عناصر متجاوز در نبرد زمینی، بمباران کردند. حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی علیه منطقه تل الزعتر واقع در شمال نوار غزه ادامه دارد.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

یورش اشغالگران صهیونیست به کرانه باختری

از طرف دیگر، شبکه المیادین گزارش داده است که اشغالگران صهیونیست مانند روز‌های گذشته حملاتی را علیه مناطق مختلف کرانه باختری انجام دادند به طوری که ساعاتی قبل به منطقه عناتا واقع در شمال شرق قدس اشغالی یورش بردند. این شبکه همچنین گزارش داد که نیرو‌های فلسطینی به صورت گسترده به سمت اشغالگران متجاوز در جریان حمله آن‌ها به منطقه سیله الظهر واقع در جنوب جنین در کرانه باختری شلیک کرده‌اند.

افزایش میزان اختلالات روانی در میان صهیونیست‌ها/ سیستم بهداشتی غزه در آستانه فروپاشی کامل

گرفتاری ۲۷۰۰ فلسطینی در زیر آوار منازل

خبر مهم و تاسف‌‎بار دیگر اینکه، فلسطین الیوم به نقل از وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده است که ۲۷۰۰ فلسطینی همچنان زیر آوار منازل بمباران شده توسط جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارند. در ادامه این گزارش آمده است از میان این آمار، ۱۵۰۰ تن از فلسطینی‌های زیر آوار را کودکان تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار